Жебрачка із Закарпаття обікрала помешкання на Хмельниччині

Зайшовши до під’їзду, жінка надибала відімкненні двері однієї з квартир

У Шепетівському міськрайонному суді розглядатимуть справу щодо крадіжки, скоєної молодою жебрачкою із Закарпаття в одній із квартир райцентру – інформує прес-служба Шепетівського міськрайонного суду, пише hm.oblast.online.

Сталося це в лютому цього року. Молода жебрачка, що приїхала промишляти на Хмельниччину із Закарпаття, зайшла у під’їзд багатоквартирного будинку. Там вона здійснювала поквартирний «обхід», озброївшись однією з чергових легенд (про погорільців, жертв повені тощо). Смикнувши за ручку вхідних дверей однієї з квартир, вона виявила, що двері не замкнені. У передпокої та і в самій квартирі нікого на той момент теж не було.

Запустила руку в сумочку та вигребла все, що там було

Тоді жебрачка запустила руку в жіночу сумочку, що стояла в коридорі на полиці, та дістала звідти гаманець. Там «знайшлася» тисяча гривень, картка пам’яті і дві банківські картки. Злодюжка відразу попрямувала до банкомату, очевидно сподіваючись поживитися чимось ще й там. Однак, пін-коду вона не знала, тож цей номер з карткою не вийшов.

В результаті досудове слідство висунуло злодюжці обвинувачення за трьома статтями Кримінального кодексу, і тепер суд встановлюватиме її вину за кожною статтею окремо.

zakarpatpost.net