АНОНС. Як у нашій квартирі оселився алкоголік із крилами

Алкоголь навчився сам собі виробляти у клітці

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Купити папугу нас змусив маленький син. Та ми й не пожалкували.  Кеша став відмінним вихователем нашої дитини. Кольорова пташка дуже подобалася синові. Адже те, що вона ще і вміла промовляти кілька слів, викликало у нього величезний захват. Можна вважати, що в нашій квартирі панувало суцільне свято. Якщо ми обоє були зайняті роботою, то Юрчик весь час розмовляв з Кешею, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

А ще наш гарний Кеша завжди з великим успіхом розважав усіх наших гостей. Коли вони переступали поріг нашої квартири, починалася справжня вистава. Кеша сердито перекрикував кожного. Щоправда, він не умів копіювати цілу фразу. Але йому припадало до серця якісь слівце, вимовлене гостем – і от це слівце він міг вигукнути сотні разів за годину. Це було справді кумедно.

Але якогось дня ми помітили, що він вже зовсім з’їхав із котушок. І вже свої улюблені слівця він строчив як із кулемета. А ще в своїй клітці виробляв такі номери, що кімната ходила ходором. А коли ми відкрили клітку, він злетів до стелі. По квартирі почали літати розбиті кружки, тарілки та шматки гардин.

Ми ніяк не могли зрозуміти, що робиться із цим дивним птахом і у чому причина такого його збудження?

– Може йому потрібна подруга? – подумали ми. – І от він не знаходить собі місця.  А ми його тримаємо в тюрмі. А може він хворий? Але не скидалося на те, щоб його щось боліло, проте й надалі він був сам не свій.

Ми понесли птаха до ветеринара. Але щойно ми випустили Кешу з клітки, як він зразу ж у лікарняному кабінеті почав створювати гармидер. Здавалося, що це привид літає по кімнаті. Всі почали його ловити, але це було неможливо. Нарешті медсестра принесла трохи корму і насипала в мисочку. Кеша цим зацікавився. І за той час лікар зловив його і почав оглядати.

Що ж відбувалося з птахом далі? Як він став алкоголіком?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 27  вересня.

zakarpatpost.net