Що воліють носити жінки різних знаків Зодіаку на прикладі світових знаменитостей

Астрологи переконані – тільки зірки впливають на твій стиль. Прийшов час перевірити.

Що воліють носити жінки різних знаків Зодіаку на прикладі світових знаменитостей

Стилісти завжди закликають не захоплюватися трендами, а прислухатися до внутрішнього голосу, який ніколи не обдурить. А ось астрологи стверджують, що тільки зірки впливають на вибір стилю. Що воліють носити жінки різних знаків Зодіаку на прикладі світових знаменитостей, читай у нашому матеріалі, інформує Ukr.Media.

Овен

Леді Гага

Жінки-Овни дуже темпераментні, тому вони завжди прагнуть виділитися з натовпу. Яскраві фарби, незвичайні фасони, помітні прикраси і безліч аксесуарів – ось, що воліють представниці цього знака Зодіаку. Часто вони одягають на себе все найкраще і завжди задоволені своїм «надзвичайним».

Телець

Пенелопа Круз

Упевнені в собі Тельці люблять комфорт і в житті, і в одязі. Абсолютно байдужі до модних брендів і практично ніколи не експериментують зі стилем. Якісні тканини і простий крій необхідні жінкам-Тельцям. В кольорах віддають перевагу більш спокійні відтінки.

Близнюки

Ніколь Кідман

Близнюки – енергійні, можуть виконувати кілька справ одночасно і завжди готові до свята. У шафі у жінок-Близнюків завжди багато взуття і сумок, і кожне ранок починається з болісного вибору аксесуарів.

Рак

Селена Гомес

Чутливі, сентиментальні Раки віддають перевагу елегантним силуетам і спокійним кольорам. Жінка-Рак ніколи не одягне багато аксесуарів і віддасть перевагу стриманому образу. У повсякденному житті найчастіше обирають темні брюки і сорочку.

Лев

Дженніфер Лопес

Щедрі і горді – так можна охарактеризувати жінку-Лева. Як правило, вони точно знають, що хочуть і завжди виберуть все найкраще. В гардеробі у представниць цього знака завжди можна зустріти дорогі, якісні речі від іменитих дизайнерів. Вони в курсі всіх модних новинок і чітко стежать за модними трендами.

Діва

Бейонсе

Діви – люди практичні. Найменше їх хвилюють модні тренди. В гардеробі, як правило, присутні лише базові речі. Вони завжди стежать за своїм одягом і ніколи не вийдуть на вулицю в неохайному вигляді.

Терези

Кім Кардаш’ян

Рішучі і творчі. Жінка – Терези в основному віддасть перевагу речам, які підкреслять її індивідуальність. Навіть найбільш звичайний наряд вона перетворить на шедевр. Як правило, серед них дуже багато шопоголіків і в цьому немає нічого дивного, адже вони насправді відчувають потребу постійного оновлення свого гардеробу.

Скорпіон

Скарлетт Йоганссон

Найбільш потайний і суперечливий знак зодіаку: вони стверджують, що ніколи не одягнуть чорний колір, а потім із задоволенням носять його по всіх приводах. То клянуться, що ніколи не одягнуть люрекс і завтра ж буду в ньому на вечірці. Жінка-Скорпіон завжди поєднує непоєднуване і робить це, прямо сказати, майстерно.

Стрілець

Майлі Сайрус

Незалежні, цілеспрямовані та енергійні. Жінки-Стрільці просто обожнюють багатошаровість і завжди відчувають пристрасть до складних малюнків і принтів. Тільки вони можуть купити дивні, химерні прикраси і потім носяться з ними, як з писаною торбою.

Козеріг

Ольга Бузова

Обережні і завбачливі, люблять все планувати і ретельно обдумувати. У гардеробі жінки-Козерога немає нічого зайвого, всі речі підібрані до дрібниць. Ніколи не піде на шопінг без списку і підрахованих фінансів.

Водолій

Дженніфер Еністон

Дуже ексцентричний знак зодіаку. Любить всіх і все, але незважаючи на це, абсолютна байдужа до трендів. У всьому віддає перевагу нестандартному підходу і індивідуальності. Жінка-Водолій завжди володіє бездоганним смаком.

Риби

Наталія Водянова

Найбільш жіночний знак. Завжди віддасть перевагу романтичному образу і не важливо, куди вона збирається. Жінку-Рибу рідко можна побачити в штанах, а якщо взуття, то тільки на підборах.

zakarpatpost.net