АНОНС. Закарпатку зґвалтували під деревом посеред ночі удвічі молодші за неї хлопці

17-річний Костянтин та 21-річний Сергій захотіли любощів із 48-річною мешканкою Тячівщини 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Хлопці годилися Юлії в сини, тож зрозуміти, чому вони спокусилися на жінку, важко, але все ж, вони силою змусили її задовольняти свої сексуальні фантазії.

…Було близько першої години ночі.

Юлія ходила в гості до знайомої і затрималася в неї. Жінка добряче хильнула спиртного і була нетверезою. У компанії були ще дві дівчини і до них навідалися в гості хлопці, але господиня їм не відчинила, незважаючи на те, що вони сильно грюкали у двері. На гучні звуки посеред ночі вийшов сусід, якому не сподобався галас. Однак хлопці накинулися на нього. Згодом вони зникли, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

А Юлія, коли стало тихо, вирішила, що їй пора повертатися додому. Проте на вулиці вона помітила дивних хлопців, які почали йти за нею.

«Я бачила, що у під’їзді вони били сусіда подруги, а перед тим – ламали двері квартири, він же просто намагався їх заспокоїти. Хлопців було троє. Двоє з них наздогнали мене майже біля воріт будинку, схопили за руки та потягнули до залізничної колії. По дорозі в мене забрали  мобільний телефон. Ще один молодик ішов за нами і просив їх, аби мене відпустили. Та вони не хотіли і сказали йому, щоб він ішов додому. Хлопець так і зробив», – розповіла на суді жінка.

Отже, Костянтин та Сергій потягнули Юлію на поле, там її роздягнули і почали вимагати, аби вона задовольнила їхні сексуальні бажання. Коли жінка пручалася, її били.

«Їм хотілося близькості неприроднім шляхом, – запевнила потерпіла. – А коли вони мене зґвалтували, зняли з пальців два срібні персні та пішли. Після цього я почала одягатися і раптово знайшла телефон одного з хлопців».

Та уже незабаром ґвалтівники зрозуміли й самі, що загубили телефон, тож повернулися за ним. Юлія швиденько відповзла в кущі, аби її не помітили. Вона боялася за своє життя, бо молодики були дуже агресивними.

«Я сиділа так тихо, що навіть боялася дихати, аби не видати свою присутність. Тремтіли і руки, і ноги, і все тіло. Вони ж могли мене вбити. Хто знає, що тоді за думки були в їхніх головах. Я роздивилася їх і впізнала. Це були ті ж хлопці, що гримали в двері та затіяли сварку з сусідом. Саме вони мене й ґвалтували», – зізналася вона.

Що ж відбувалося далі? Як вийшли на слід молодиків?

Яке покарання вони понесли?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5  жовтня.

zakarpatpost.net