У прес-центрі газети «Неділя» пройде презентація книги «Пам’ять про подвиг»

Книга видана на кошти, зароблені учнями закладів професійно-технічної освіти області під час акції «Скринька добрих справ».
До Дня захисника України, 12 жовтня о 13-й годині в Ужгороді, у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» пройде презентація книги «Пам’ять про подвиг», до якої увійшли учнівські розповіді про 74 полеглих воїнів на Сході України.

«Пам’ять про подвиг» (розповіді про земляків-закарпатців, які загинули на Сході, захищаючи цілісність та суверенітет України) – результат трьохрічної пошукової роботи учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Представлятимуть книгу пам’яті Ірина Ладижець, заступник директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти області, упорядник книги та Марина Скиба, заступник директора з виховної роботи Ужгородського вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету.

За словами редактора-упорядника книги Ірини Ладижець, упродовж 2015-2016 років, коли до Закарпаття почали прибувати «200» вантажі зі Сходу, з ініціативи регіональної Ради лідерів учнівського самоврядування в усіх навчальних закладах розгорнулася широкомасштабна пошукова робота зі збору даних і належного вшанування пам’яті загиблих Героїв-земляків.

zakarpatpost.net