АНОНС. Як баба Анця ходила в любові Москалю признаватися. І що з того уйшло

Приснився бабі Анці віщий сон, що її доля – Геннадій Москаль, і що вона має вступити із ним в контакт, бути завжди разом, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Стара кляча щаслива прокинулася і вирішила, що накінець-то заживе губернаторським життям, на широку ногу, буде жити приспівуючи та пританцьовуючи. Тим більше що її старий пердун уже їй добряче набрид за 49 років, а Геночка ще молодяк – ого-го! Та й живе на Закарпатті без дружини, у самісінькому центрі Ужгорода квартиру має.

Прокинулася баба Анця вся мокра… від хвилювання.

«Йой, аж зупралам уд такого файного сна. Так солодко вже 32 годи не спалам. Тепло ми на душі, ги кой малуй дітині у памперсі, – розмірковує собі. – Я так давно хотіла жити у вароші! Усю жизнь! Бо так ся склало, што родиламся у Мадярщині, у школу пушла м у Чехословакії, уддаламся при німцях, син ми ся родив у Совєцкому Союзі, а на пінзію пушлам в Україні. І при тому з свого села ні разу не виїжджала. Так ми надоїло всьо, і газдуство, і муй старий хрич, што лем хропит та пердит ночами, а пользи з нього ніякої. Я не жона дома, а рабиня Ізаура. І їсти наварити, і цур’я урайбати, у побіглювати, і корову подоїти, і накормити свинь, кури, пса, мачок, і крумплі копати, і много ще што всього. Я все мечтала мати квартиру… там роботи ниє, там паніков із довгими нігтями  мож бути. А Гена – ото вобще… Май файний челядник на світі! Та й сам при тому жиє. Кажут, што жона му в Канаді давно. Точно си там якогось фраєра найшла, даже в гості до сього сараки не приїжджає. А ун чоловік, не камінь чи дерево в хащі. Йому тоже жону треба. Я би му могла й масаж зробити, і за вушком го почесати, ги нашого Тузіка, кой лащится до ня, і лисинку бим му кажду нуч перед сном цюльовала».

Стара аж почервоніла вся від думок. Навіть соромно перед собою стало за свої фантазії.

Що ж відбувалося далі? Як баба познайомилася з Москалем? Що він їй сказав?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12  жовтня.

zakarpatpost.net