Гороскоп на 16 жовтня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні очікується непростий день з нестабільним емоційним фоном.

Протягом дня і у вас, і у навколишніх можлива різка зміна настрою – від ейфорії до апатії і дратівливості. Якщо сьогодні на порядку денному у вас стоять будь-які відповідальні або, тим більше, грошові справи, то по можливості краще їх на день-другий відкласти.

Сьогоднішній день мало схиляє до організованості і логічності, зате заохочує будь-який прояв креативу. Якщо ж на цей день у вас заплановані важливі переговори, то провести їх краще «без краваток», в неформальній обстановці.

ОВЕН

Сьогодні з самого ранку Овен буде перебувати в споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки найбільш логічним для нього здасться непротивлення обставинам. При цьому Овен буде незвично тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком міг би використовувати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь йому не захочеться в ці процеси втручатися і в них брати участь. Іншими словами, знання того, як домогтися успіху, в н нині буде мирно уживатися в Овні з повним небажанням діяти.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні якщо ви не творча людина, зробіть виняток. Зірки гороскопу в цей день максимально посилюють у Тельця його творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити який-небудь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Тельцю багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні в голову Близнюків прийдуть цікаві ідеї, які можуть сприятливо позначитися як на їхній кар’єрі, так і на життя взагалі. А може, замість корисної ідеї зав’яжеться якесь не менше корисне знайомство. Романтичним воно буде чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, нині Близнюкам варто тримати ніс за вітром!

РАК

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють надати Раку можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Рака обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час в потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона в нині буде у вас на висоті!

ЛЕВ

Сьогодні головною силою Льва стануть його слабкості. І ще якою силою! Користуючись ними, Лев буде буквально тероризувати оточуючих. А його вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самому ж Льву при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в його поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природня. Так і домашнім тираном стати невжуо!

ДІВА

Сьогодні протягом дня настрій Діви буде постійно змінюватися. Веселість може змінитися несподівано сумом, проте вже через кілька хвилин з-за хмар знову з’явиться сонце. Одним словом, надавати емоціям в цей день велике значення не варто. Важливі справи, заплановані на нині, Діві теж краще відкласти. Або передоручити їх тому, чий настрій буде менш мінливим.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів може прокинутися талант робити слона з будь-якої мухи. Протягом дня у них викликатимуть роздратування через всілякі дрібниці. Якщо не хочете уславитися занудою і причепою, намагайтеся менше уваги звертати на негатив і недоліки оточуючих. Зате нині у Терезів чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозності і уїдливості. Ось на них і треба витратити день!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіона може нестримно потягнути в великі, галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Ну, якщо і не виявитися, то хоча б помріяти і пофантазувати на цю тему. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати критику на свою адресу. Тим більше що на глузування і шпильки Скорпіон нині буде реагувати подвійно гостро.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрілець постійно буде відволікатися на домашні справи і турботи. Ну і добре. Саме час зайнятися будинком і облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів нинішній день не обіцяє. Ось тільки не варто надавати великого значення дрібницям і невеликим неприємностей, інакше Стрілець ризикує зациклитися на них на кілька днів.

КОЗЕРІГ

Сьогодні день у Козерога буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цього стане непослідовність самого Козерога. У цей день йому не те що захочеться свідомо порушувати правила, просто його раз у раз будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день Козеріг не звернув би уваги, нині може несподівано захопити його, тим самим порушивши всі його плани на день.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у Водолія прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Імовірність знайти нині якщо і не скарб, то якусь стару заначку дуже висока. Ну і щодо заробітку день обіцяє порадувати Водолія приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно. А от щодо переїдання Водолію треба бути обережнішим, інакше він ризикує завдати своїй фігурі важкий удар.

РИБИ

Сьогодні межа між «треба» і «хочу» стане для Риб зовсім хиткою. Їм захочеться дати волю собі і своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Рибам не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не в їхню користь.

zakarpatpost.net