Якого кольору ваше ім’я? Дізнайтеся, що це означає

Якщо розглядати тему з точки зору езотepики, всі наші імена пофарбовані в той чи інший колір.

Так наприклад, люди з іменами червоного кольору – енергійні і рішучі, жовтого – романтичні і ревниві, зеленого – врівноважені і гармонійні. Перед вами список найпоширеніших імен. Швидше дізнайтеся, якого кольору ваше ім’я! – пише inaglaya.ru.

ЧЕРВОНИЙ

Колір енергії, пристрасті, бажання, фізичної активності та сили, рішучості і твердості характеру. Люди, чиї імена асоціюються з червоним кольором, товариські, люблять галасливі компанії, але легко дратуються.

Є диктаторами в домі, шлюб укладають не один раз. Нерідко під старість залишаються на самоті. Жінки владні, непередбачувані, прагнуть завжди і в усьому бути першими, а тому з їх числа виходить чимало професійних спортсменок.

Чоловіки схильні до швидкого звикання до алkoголю і нapкотичної залежності. У хорошому настрої вони веселуни і балагури, але досить одного слова, щоб викликати у них спалах гніву.

До червоних імен належать: Аркадій, Владислав, Артем, Макар, Семен, Станіслав. Олександра, Аліна, Єлизавета, Жанна, Оксана, Парасковія, Тетяна, Емма.

ЖОВТИЙ

Колір інтелекту, раціональності, логічного та аналітичного мислення. Люди з ім’ям цього кольору тверді за характером, практичні, тяжіють до точних наук і природознавства. Навіть якщо отримують гуманітарну освіту, нерідко знаходять своє покликання в економіці, математиці, фізиці, медицині.

До жовтих імен належать: Вадим, Денис, Роберт, Федір. Килина, Ганна, Надія, Неллі.

ЗЕЛЕНИЙ

Колір гармонії, стабільності і твердості духу. Люди, чиї імена відповідають зеленому кольору, сердечні, чуйні, добрі, байдужі до матеріальних цінностей, проте вміють заробляти і рідко бувають без гроша в кишені.

Вони люблять природу, людей. Намагаються всім допомогти, але рідко отримують подяку у відповідь. У них багато заздрісників, яких вони примудряються не помічати.

Вони не бояться труднощів, легко йдуть на рuзuк, вміють пристосовуватися до будь-яких обставин. Часто починають все з нуля і ніколи не програють. Вони неймовірно дотепні, практичні, поруч з ними завжди цікаво, хоча й непросто.

Такі люди чутливі і вразливі, їх можна образити навіть простим байдужістю. З кривдниками розлучаються раз і назавжди.

До імен зеленого кольору відносяться: Євген, Ігор, Фелікс. Євгенія, Наталія, Зоя, Юлія, Інна.

СИНІЙ

Колір спокою, мудрості, споглядальності. Люди, чиє ім’я відповідає цьому кольору, спокійні й урівноважені, віддані друзям і своїм принципам. Стабільні, грунтовні, практичні, але потайливі і надмірно стримані в прояві почуттів.

У спілкуванні важкі, недовірливі, складно сходяться з людьми, погано знаходять спільну мову з близькими через надмірну суворість і вимогливість. Мають здатність до прорікання і телепатії.

До імен синього кольору відносяться: Арсен, Георгій, Геннадій, Петро, Віталій. Василина, Євдокія, Нонна, Уляна, Марія.

ЧОРНИЙ І КОРИЧНЕВИЙ

Характер у цих людей важкий, доля – складна. Вони дуже добрі, але занадто суперечливі і неврівноважені. У пориві гніву змітають все на своєму шляху.

Працьовиті, добродушні, люблять тварин. Однак примхливі і самолюбні, не дослухаються до думки інших, завжди поступають по-своєму.

Суспільство не завжди приймає їх такими, якими вони є, намагається виправити, впливати на психіку, що ранить і oзлоблює носіїв цих імен. В результаті у них часто виникають конфлікти з правоохоронними органами.

Насправді ж ці люди гостро потребують людського тепла, підвищеної уваги, участі та любові.

До таких імен належать: Григорій, Тарас, Костянтин, Борис, Гордій, Тимур, Яків, Лев. Кіра, Клавдія, Раїса, Людмила, Аріна.

БІЛИЙ

Символ чистоти і невинності, правдивості і ясності. Носії білих імен мудрі, релігійні, самовіддані. Нерідко люди з такими іменами стають священнослужителями, праведниками, проповідниками, віщунами.

Вони наполегливі в досягненні мети, у них свої погляди на життя. Ці люди талановиті, інтелігентні, тактовні. Вони не мають на меті матеріальне благополуччя, легко розлучаються з грошима, охоче допомагають іншим.

До імен білого кольору відносяться: Гавриїл, Ян, Юрій, Іван, Антон. Алевтина, Лілія, Анастасія, Ольга.

РОЖЕВИЙ

Колір оптимізму. Люди з іменами рожевого кольору спокійні, стримані, коректні. Вони не стануть сперечатися з співрозмовником, навіть якщо не згодні з його думкою.

Ці люди самостійні і незалежні, не чекають нічого від інших і самі намагаються не бути зобов’язаними комусь. Від них рідко почуєш різкі слова, хоча з близькими людьми вони можуть дозволити собі таку вільність.

Жінки здатні до співчуття, любові і шляхетності. Чоловіки не терплять несправедливості, протестують проти лицемірства і брехні, часто не доводять розпочаті справи до кінця.

До імен рожевого кольору відносяться: Валентин, Анатолій, Родіон, Максим, Ростислав. Венера, Валентина, Зінаїда, Варвара, Карина, Ніна.

ПОМАРАНЧЕВИЙ

Колір, що відображає творчу активність, благородство думок, впевненість в собі. Такі люди відповідальні, тверді в прийнятих рішеннях. Це сильні особистості, які заряджають оточуючих своїм позитивним підходом до життя. Однак такі люди дуже емоційні, не завжди стримані.

До помаранчевих імен належать: Назар, Павло, Анжеліка, Світлана, Галина.

ГОЛУБИЙ

Колір довіри, гармонії, спокою, задоволеності. Ці люди впевнені в собі, дуже чутливі, сприйнятливі до чужого горя, щирі, довірливі, талановиті, нерідко мають здатності до цілительства.

До блакитних імен належать: Гліб, Олег, Данило, Єгор, Єфрем, Леонід, Савелій, Руслан, Олексій. Віола, Христина, Любов, Марина, Поліна, Софія, Валерія.

БУЗКОВИЙ

Люди, чиї імена відповідають бузковому кольором, дуже потайливі, недовірливі, небагатослівні, терплячі. На їхньому життєвому шляху зустрічається багато труднощів, але це їх не робить жорстоким. Вони чуйні і співчутливі, раді допомогти кожному, хто заслуговує їх довіри.

Схильні до депресій, але вміють з них виходити, не нарікають на долю, не втрачають оптимізму.

До бузкових імен належать Святослав, Віктор, В’ячеслав, Едуард, Ельвіра, Аліса, Антоніна, Маргарита.

ФІОЛЕТОВИЙ

Ці люди здатні проникати в суть людської природи, жити для інших. Вони віддані високим ідеалам, мають великі можливості для духовного зростання. Крім того, вони чутливі, закохуються, екстравагантні.

Жінки – віддані дружини, здатні взяти в чоловіки жалюгідного, усіма відкинутого чоловіка, і вселити в нього віру в себе.

Чоловіки – дуже ранимі, кілька егоїстичні, самозакохані. Легко пристосовуються до змін у житті, доброзичливі з людьми, завжди поспішають на допомогу близьким.

До фіолетових імен належать: Олександр, Валерій, Микита, Тимофій, Пилип. Вероніка, Вікторія, Лідія, Майя, Регіна, Таїсія, Фаїна.

ПОПЕЛЯСТИЙ

Цей колір можна вважати «чоловічим», так як саме чоловіки відповідають характеру цього кольору. Вони важко уживаються в колективі, в сім’ї, бувають неодноразово одружені, дуже гидливі, прискіпливі, дріб’язкові, мало кому довіряють.

Часто не впевнені в собі, мучаться сумнівами. На перший погляд здаються безхарактерними, але це далеко не так.

Жінки скупі і розважливі.

Чоловіки тверді. Їх неможливо змусити одружитися проти їх волі. Вони не люблять бути кому-небудь зобов’язаними, але попри це охоче приймають допомогу близьких.

До таких імен належать: Андрій, Ілля, Лев, Микола, Роман. Яна, Ірина.

СІРИЙ

Колір недовірливості, невпевненості. Люди, чиї імена відповідають цьому кольору, суперечливі, вперті, не піддаються впливу, їх важко в чому-небудь переконати. Не миряться з несправедливістю, не терплять брехні, можуть зірватися, якщо зіткнуться з непорядністю і лицемірством. В особистому житті не дуже щасливі, бувають в декількох шлюбах. Друзям віддані до самозабуття.

До імен сірого кольору відносяться: Герман, Дем’ян, Сергій, Тихон, Гліб. Ксенія, Лариса, Тамара, Діна.

zakarpatpost.net