Троє молодиків уночі залізли до господарської прибудови закарпатця і винесли звідти його інструменти

У селі Стужиця Великоберезнянського району вночі обікрали оселю чоловіка. Поліція оперативно затримала крадіїв – трьох жителів Великого Березного. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, крадені інструменти вилучено.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

Учора, 23 жовтня, в поліцію звернувся житель села Стужиця Великоберезнянського району. Вночі в господарську прибудову чоловіка залізли невідомі особи й викрали інструменти. Сума заподіяних збитків склала близько 7000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції оперативно встановили особи та затримали ймовірних крадіїв. Ними виявилися троє жителів Великого Березного віком 20-34 роки, один з яких раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Крадену техніку в них вилучено й після проведення відповідної експертизи буде повернуто власникові.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена групою осіб та поєднана з проникненням у приміщення). Вирішується питання про обрання фігурантам справи міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють їх на можливу причетність до скоєння інших злочинів на території району.