Як журналісту Дмитру Комарову до скроні приставили зброю і звели курок. ЕКСКЛЮЗИВ

Ексклюзивні деталі про поїздку до Бразилії тільки для читачів газети «Неділя Закарпатські новини» особисто від Дмитра.

Для Ужгорода відомий телеведучий підготував неймовірний сюрприз.

Дмитро Комаров запросив кінозірку, яку пам’ятає вся Україна, актрису відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселію Сантуш.

Дмитро Комаров повідомив, що вже 31 жовтня на телеканалі 1+1 стартує прем’єра нового сезону проекту «Світ навиворіт», де глядачі побачать зовсім невідому та вражаючу Бразилію.

За словами Дмитра, ми побачимо те, чого ще ніколи не бачили.

Ті, хто обожнює справжні пригоди, будуть захоплені неймовірною Бразилією, країною, де майже всюди – контрасти. У ній поєдналися два різні світи: первісне життя диких племен та цивілізація.

Дмитро зізнався, що дуже часто вони з оператором ризикували і життям і здоров’ям. За його словами, це країна, яка розірвала всі стереотипи. Бразилія – це три в одному: розкішна Бразилія, інша частина – злиденна країна, де процвітає наркоманія, і третя це дика Бразилія, Амазонія – тропічні і непрохідні ліси.

Дмитро запросив нас до своєї гримерки, і особисто показав подарунки, який привіз із Бразилії, це різні аборигенські предмети.

Шокував журналіст і подробицями зустрічі з людьми із наркобізнесу. Каже, що хлопці живуть там максимум до 35 років, бо багатьох з них вбивають тоді, коли їм не виповнилося ще і 15-ти. Причина – наркоторгівля. «Саме там мені до скроні приставили зброю і звели курок, і під дулом пістолету повели до наркоборона. Тоді я не знав, чого мені чекати. Це був найстрашніший момент мого життя. Я думав що мене вже нічим не злякати, а тут лише момент і смерть поруч, вона дивиться тобі в очі», – емоційно поділився враженнями Дмитро.

Ну а як пройшла така довгоочікувана зустріч Луселії Сантош (Рабині Ізаури) із закарпатцями – дізнаєтеся вже згодом…

zakarpatpost.net