Скоро стануть відомі сто впливових та успішних закарпатців

Газета «Неділя Закарпатські новини» продовжує відкривати для Закарпаття та України нові імена і вражати нечуваними досі проектами, які стають відомими та популярними у столиці та навіть у інших державах.

Наші матеріали користуються нечуваним успіхом. Їх передруковують сотні видань та інформагентств світу.

Ми знайомимо читачів із відомими особистостями, якими пишається наш край та відкриваємо для них імена талановитих закарпатців, про яких вони раніше не знали.

Уже декілька тисяч нових імен завдяки газеті нині у всіх на вустах, про них говорять, їх впізнають.

А зараз газета «Неділя Закарпатські новини» готує до друку новий випуск спецпроекту «Впливові люди Закарпаття ТОП-100», у якому будуть представлені 100 впливових закарпатців за версією газети «Неділя Закарпатські новини».

У рейтингу – успішні  представники різних професій, політики та підприємці, духовні діячі, митці, активні закарпатці, ті, хто робить свій внесок у розвиток області.

Визначати найбільш успішних краян газета «Неділя Закарпатські новини» за допомогою спецпроекту «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100 почала ще у 2006 році. Проект стартував із ТОП-50, який згодом «розрісся» й перетворився на ТОП-100.

Хочете дізнатися, хто у цьому році потрапив до рейтингу?

Уже скоро ми розкриємо вам всі таємниці…

Замовити рекламу в журналі «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100 можна за тел.: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800, (0312) 61-99-99.

Незабаром у продажу в кіосках.

Стежте за анонсами.

zakarpatpost.net