АНОНС. Любов по-закарпатськи: жінка пішла на чоловіка з мотикою та вилами, а він на неї – з бензином та запальничкою

Узяв 1,5-літрову пластикову пляшку, в якій раніше був бензин, а потім вода, та почав обливати нею сіно, погрожував, що підпалить і її

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Справжній сюжет пригодницького фільму розгорнувся в селі Нижня Апша, що на Тячівщині. Після сварки між собою сусіди почали погрожували одне одному, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Було близько 8 години ранку. Марія (імена дійових осіб замінено) з сином знаходилася у себе на городі. Раптом під’їхав Микола, який був її родичем, і почав погрожувати жінці вбивством. Демонструючи, що він не жартує, підійшов до неї та облив рідиною з пляшки, яка була з різким запахом, схожим на бензин. Жінка отримала хімічний опік обох очей.

У судовому засіданні свою вину чоловік не визнав та пояснив, що з землячкою у нього є конфлікт з приводу будівництва курятників на його земельній ділянці.

«Того дня я разом із сином проїжджав на автомобілі біля земельної ділянки, де Марія збирала сіно. Коли я вийшов з машини, вона почала йти на мене мотикою, погрожуючи. Я вирвав її в неї з рук та викинув на сусідню ділянку. Після цього жінка взяла вили та почала йти з ними на мого сина. Я їх також відібрав у неї та викинув. Після цього взяв з машини пляшку з водою та облив її, щоб заспокоїти і аби вона припинила конфлікт. Після цього навіть відпив із пляшки трохи води. Бензину там не було, підпалювати я нікого не хотів, Марії підпалом він не погрожував. Раніше в пляшці ні бензин, ні дизель, ні інша хімічна суміш не були», – розповів чоловік.

Також він зазначив, що жінка завдала йому подряпин, але до лікарів не звертався. Крім того, раніше стверджував, що колись у пляшці був бензин, та згодом він залив у неї воду і почав обливати сіно, а Марія нібито заважала йому, тож він ненароком облив її. Але потім чомусь показання змінив.

Що ж відбувалося далі? Що розповіла про цей випадок потерпіла?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 26  жовтня.

zakarpatpost.net