Поки закарпатки не було вдома, до неї прийшли гості, аби забрати комп’ютери й мобілки

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Співробітники кримінальної поліції Тячівщини затримали двох осіб, причетних до викрадення комп’ютерної техніки та мобільних телефонів з приватного будинку селища Буштино. За даним фактом у поліції проводять слідство.

До поліції із заявою про крадіжку з приватного будинку у селищі Буштино, звернулась 58-річна жінка. Заявниця повідомила, що вдень, за час її відсутності, невідомі через вхідні двері проникли до житла, звідки викрали комп’ютерну техніку, акустичні колонки та мобільні телефони, на суму понад 10 тисяч гривень.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Тячівщини встановили осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились односельці потерпілої, віком 17 та 29 років. Обидва підозрювані вже притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За фактом крадіжки, вчиненої з проникненням у житло, що передбачено частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, у поліції відкрили кримінальне провадження. Викрадене полісмени вилучили. У справі триває слідство.

zakarpatpost.net