Неймовірні фото осіннього чаруючого Ужгорода

Романтичний і гарний, багатогранний у всьому і багатоколірний, загадковий і привітний.

Саме таким є осінній Ужгород.

Навіть у холодну погоду тут затишно і приємно. Кожна з кав’ярень має свій шарм і кожна вулиця – власну енергетику. Тут багато ще старовинної архітектури і будівель, що пам’ятають різні часи в історії міста. Навіть бруківка, якою вимощено деякі вулиці, дозволяє подумки поринути в минулі часи.

Старовинний замок із кам’яними мурами та суворими багатостолітніми стінами, набережні із чарівним ароматом тлінного листя, Боздоський парк, що нагадує справжній Карпатський ліс, Галагов із чеськими унікальними спорудами, Уж та Кірпічка з лебедями, пішохідний міст із колодками закоханих, міні-скульптури та багато інших милих кожному з нас місць…

Усе це – Ужгород, старовинний і сучасний, улюблений і такий рідний!

Столиця Закарпаття гарна в усі пори року, але восени тут свій шарм, без цвітіння сакур, без гамірливої регати посеред річки, без святково прибраних ялинок, але зі свіжим подихом природи, вражаючою красою дерев та особливим настроєм.

Нехай навіть із калюжами, але зовсім не з  такими, як у інших містах України, адже в них відображається частинка саме нашого Ужгорода!

zakarpatpost.net