В Ужгороді на Петефі під час ремонтних робіт з’явилися сліди Месії

В Ужгороді дехто залишив на віки вічні сліди в історії. Якщо й не назавжди, то на декілька століть точно.

На площі Петефі під час ремонту нещодавно працівники підрядної організації забетонували проїжджу частину перед тим, як на ній вимощувати бруківку. Для цього ділянку відгородили за допомогою спеціальних щитів.

Утім багато хто все одно нехтував забороною і навіть не дивився на те, що бетон не встиг застигнути. Хоча обійти цю територію не важко, потрібно зробити всього кілька десятків зайвих кроків.

Отже, один з таких відчайдухів і застряг ногами в бетоні, залишивши свої сліди в історії міста.

Можна побачити там ще одні сліди – собачі. Але звинувачувати тварину у тому, що вона знехтувала загальними правилами не можна. Чотирилапий же це робив неусвідомлено. А от людина, судячи з відбитків, це був чоловік, напевно, навмисне вирішила як Месія, що ходив по воді, пройтися по свіжому  бетону.

Можливо, чоловік думав, що він паритиме, як Христос у повітрі, але здійнятись над поверхнею землі йому не вдалося і він застряг ногами у бетонній суміші.

Що ж, через віки при проведенні археологічних розкопок відбитки його взуття виявлять історики і вивчатимуть, у що він був взутий і чи це був корінний ужгородець, або мешканець одного з районів Закарпаття, який приїхав до міста у справах.

Звісно, це жарти, але насправді дивує, чому наш народ лінується пройти кілька зайвих метрів і нерідко заважає робітникам працювати. Журналісту zakarpatpost.net неодноразово доводилося бачити, як на ділянці перед пішохідним мостом, коли викладали бруківку і встановили огороджувальну стрічку, перехожі перелізали через неї і проходили все одно там, де тимчасово прохід був забороненим. Якщо ж їм робили зауваження, ще й обурювалися.

zakarpatpost.net