Музика, що зцілює. В Ужгороді хворим на рак діткам збиратимуть кошти на лікування

22 листопада о 18-й годині в обласному драмтеатрі відбудеться благодійний концерт відомої співачки Маріанни Сухолової.

Подія пройде у рамках підтримки онкохворих дітей Ужгородщини, і має на меті збір коштів на лікування малечі зі страшним діагнозом – рак.

«Цей вечір, що фактично є моїм ювілейним, з нагоди 25-річчя творчої діяльності, буде чарівним і насиченим магією здійснення дитячих мрій, магією добра, любові та підтримки тих, у чиї двері постукала біда. Але ми всі знаємо, що мрії збуваються і чудеса з Божою допомогою стаються. Тож нашої спільної  підтримки чекають інші маленькі принци та принцески, які ніколи не здадуться.  Завітає на концерт і Наталочка Кереканич, якій раніше ми також збирали кошти на лікування та її  мама,  як приклад того, що спільними зусиллями все можливо, головне віра. Готуємо і пісенний подарунок глядачам, діти зможуть вийти на сцену, поспівати й потанцювати», – розповіла zakarpatpost.net Маріанна Сухолова.

Концерт пройде за сприяння Закарпатської обласної ради, міської ради Ужгорода, Ужгородської районної ради, Закарпатської ОДА та Ужгородської РДА та Ужгородського районного відділу культури.

Інформаційна підтримка – газета «Неділя Закарпатські новини».

Участь у концерті «З любов’ю до Вас» також візьмуть гості з інших областей – дует із Вінниці «Коханий і кохана», гумористичний колектив із Івано-Франківська, автори пісень Маріанни Сухолової, а також Заслужений академічний Закарпатський народний хор, інструментальний колектив «Рапсодія».

Отже, чекаємо на всіх  22 листопада о 18:00 у обласному Драмтеатрі в Ужгороді. Вхід безкоштовний.

zakarpatpost.net