Чоловік дізнався, що його батько був активним донором сперми, тож у нього можуть бути понад 1000 братів і сестер, і вирішив знайти їх усіх

Іво ван Хален з Нідерландів п’ять років тому дізнався від батьків, що був зачатий за допомогою донорської сперми. Це викликало у нього бажання розшукати свого біологічного батька.

Іво ван Хален з Нідерландів п’ять років тому дізнався від батьків, що був зачатий за допомогою донорської сперми. Це викликало у нього бажання розшукати свого біологічного батька.

Проте він був приголомшений, коли після біологічного тесту дізнався не тільки про свого біологічного тата, але й про те, що у нього як мінімум 60 єдинокровних братів і сестер тільки у Нідерландах. А є ще імовірність, що їх набагато більше по всьому світу.

Іво дізнався, що його тато був неймовірно продуктивним донором сперми, який протягом останніх 20 років регулярно жертвував біоматеріал щонайменше трьом клінікам.

За даними Голландського державного агентства, він міг мати до 1000 дітей по всій Європі.

34-річний ІТ-спеціаліст зараз працює над тим, щоб знайти якомога більше своїх братів і сестер.

Люди поділяють 50 відсотків своєї ДНК з батьками, та близько 25 відсотків – з єдинокровиними братами.

Через місяць після того, як Іво пройшов тест, він отримав шокуючу звістку про те, що був одним із сотень немовлят, батьком яких був один і той же донор.

Іво доклав зусиль і вийшов на контакт з кількома його братами та сестрами, перш ніж він зв’язався з біологічним татом.

Пізніше він також зв’язався з багатьма іншими братами і сестрами – дехто навіть жив і ріс неподалік від нього.

Іво сказав: «Деякі з братів і сестер були дуже добре знайомі, перш ніж з’ясували, що вони родичі. Хтось навіть зустрічався один з одним, і це одна з причин, чому знання свого біологічного батька настільки важливе».

Зараз він збирається відшукати усіх своїх братів і сестер у Британії, тож йому доведеться звернутися до місцевих компаній з аналізу ДНК, щоб знайти більше зв’язків.

zakarpatpost.net