Що в моді у цьому сезоні. Думка закарпатського стиліста

Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» розповіла стиліст Яна МУРЗАЄВА

Яно, ви допомагаєте закарпатцям, і не тільки, стати привабливішими. Розкажіть, будь ласка, що модно в цьому сезоні? Від чого краще відмовитися і який колір у тренді?

Зараз у моді яскраві, пастельні кольори, а також ніжні, які приносять задоволення, допомагають відчувати себе більш впевненими в собі, привабливими, звабливими.

У моді тепер також клітинка. Але не звичайна, а з цікавим кольоровим поєднанням, наприклад, зеленого з фіолетовим, блакитного з рожевим. Мова йде не про чорно-білу чи бежеву клітинку, до яких ми звикли. Крім того, у тренді целофанові  речі типу дощовика. Такий одяг можна використовувати замість піджака чи плаща. Такі елементи додають цікавого незвичного зовнішнього вигляду людині. Можна, наприклад, на роботу в офіс одягнути білу сорочку, штани і замість звичного піджака – такий прозорий. Образ дівчини чи жінки одразу перевернеться з ніг на голову. Також у моді в цьому сезоні речі з бахромою – починаючи від піджаків та суконь, закінчуючи сумками, ременями, взуттям. Якщо ви хочете включити до гардеробу трендову річ, можна просто купити шарфик з бахромою і вже будете модною.

Тобто, до гардеробу трендові речі можна вводити поступово, не обов’язково все одразу.

zakarpatpost.net