АНОНС. Закарпатка встромила чоловікові в груди ніж, коли він сидів за столом і нічого не підозрював

Труп із гостем, що прийшов за боргом, витягнули з третього поверху на подвір’я і залишили 

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Вранці 6 грудня мешканець Чопа вийшов на вулицю і жахнувся. Чоловік побачив на землі біля будинку труп. Від побаченого стало моторошно. Він негайно набрав «102» і викликав правоохоронців. Поліціянти, які прибули на місце події, з’ясували, що померлий – 50-річний житель села Баркасово Мукачівського району. Також їм вдалося встановити, що нещасного вбили, а потім тіло винесли з багатоповерхівки, яка знаходилася поруч. У квартирі, куди вели сліди, знаходилася її власниця – 67-річна місцева мешканка з 44-річним гостем із села Червоне Ужгородського району. Обоє перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Пізніше стало відомо, що вбитий Юрій (імена в матеріалі з етичних міркувань замінено) приїхав до Марії близько 21 години вечора. Приблизно о 2 годині між господинею та гостем виник конфлікт. Сперечаючись із жінкою, він сидів у кріслі. Та вмить розлючена господиня схопила і двічі встромила в його груди кухонний ніж, який тримала в руках. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Через певний час Марія попросила Юрія, який спав у квартирі, витягнути Федора на вулицю  під приводом того, що він отруївся, мовляв, там йому стане краще. Не знаючи справжньої причини та не усвідомлюючи, що нещасний уже мертвий, Юрій погодився допомогти. Зв’язав йому ноги простирадлом і витягнув на сходовий майданчик, що на третьому поверсі, а у подальшому – на вулицю. Далі, аби приховати сліди злочину, Марія змила кров на сходах в під’їзді будинку.

Посварилися через гроші, але продовжували пити алкоголь.

Що розповіла жінка на суді?  Чи справді все так і відбувальося?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 2  листопада.

zakarpatpost.net

One thought on “АНОНС. Закарпатка встромила чоловікові в груди ніж, коли він сидів за столом і нічого не підозрював

  • 02.11.2018 at 10:49
    Permalink

    да ничего они не знали и не ведали что творят их руки

Comments are closed.