Гороскоп на листопад. Любов, здоров’я, гроші

Не йдіть на поводу у інших, висловлюйте свою думку. Крім вас ніхто не буде відстоювати ваші права, постарайтеся бути толерантними і вести себе максимально обережно. Ніяких імпульсивних і агресивних витівок, вчіться знаходити компроміси.

Спілкування з новими людьми піде вам на користь. Постарайтеся не приймати занадто близько до серця всі невдачі і розчарування. Тільки завдяки позитивному настрою, ви зможете стати фізично і психологічно сильнішими. Знайдіть час для себе. Якщо вам не хочеться займатися спортом, можете просто погуляти з друзями – ходьба для різноманітності корисна.

ОВЕН

Вам хочеться любові, ніжності і ласки, але навколо вас люди, які просто не можуть скласти приємну компанію. Але ще не час. Трохи доведеться зачекати. Будьте обережні у всьому. Зараз ви можете отримати побутову або виробничу травму. Будьте тихіше води і нижче трави. Ніяких змін! Зараз ви не зможете об’єктивно оцінити ситуацію, що неминуче призведе до конфліктів.

ТЕЛЕЦЬ

Будьте готові до шторму і нестабільності в цьому місяці. Представники цього знаку не знають, що робити і як розібратися в морі численних побутових проблем. Головне – не панікуйте, інакше загрузнете в них ще більше, і ніхто вас точно не врятує. У найближчі дні вам не тільки можна, але навіть корисно йти на поводу у своїх бажань. Внутрішній голос буде направляти по потрібному шляху, і якщо ви відчуєте, що з кимось не хочете зустрічатися або виконувати будь-які обов’язки, то можете з чистою совістю цього не робити.

БЛИЗНЮКИ

Не чекайте див, вони бувають тільки в казках. Зірки будуть до вас надзвичайно прихильні, потрібно тільки встати з дивана і почати діяти. У листопаді постарайтеся керуватися правилом «що посієш, те й пожнеш». Збирати врожай ще рано, для початку вам необхідно придбати «насіння» і постаратися рівномірно посіяти. Одиноким представникам знаку доля може подарувати нове захоплення або більш серйозні почуття. Цей час добре використовувати для початку комплексу оздоровчих заходів. Піде на користь зміна обстановки.

РАК

Доля випробовує ваші нерви на міцність, вона приготувала чимало сюрпризів, і не завжди вони будуть приємними. Доведеться багато працювати, щоб досягти поставленої мети. Раки будуть набивати шишки, опускати клешні і задкувати назад, щоб трохи відпочити від такого не зовсім привітного і добродушного прийому. Не діліться своїми потаємними думками навіть з близькими людьми: існує небезпека, що ця інформація дасть витік і, можливо, буде використана проти вас.

ЛЕВ

Нудно стало жити представникам цього знаку, нічого цікавого не відбувається. Так хочеться хоч якогось різноманіття, сплеску емоцій. Душа вимагає! Левиця готовий вийти на полювання. Тільки ось Купідон вас трохи розчарує, в листопаді не передбачається ніяких амурних пригод, задовольняйтеся тим, що є. Якщо хочете почати нові справи, не пропустіть шанс! Тиждень дуже хороший для розкриття творчих здібностей. Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі або тому, що необхідно виконати. Не відмовляйте в допомозі людям, але не дозволяйте собою маніпулювати.

ДІВА

Ви стали надмірно запальними і на все реагуєте емоційно. Звідки така сентиментальність? Напевно, на це є якась причина, буває, все навалилося відразу, і не знаєш, як діяти в подібних ситуаціях. Але це не привід ходити і плакати, розповідати всім навколо про свої проблеми і знову впадати в стан депресії. Не можна розслаблятися і пливти за течією. Будуйте плани, але не налаштовуйтесь на певний результат, дайте можливість проявитися нагоді. Кохана людина готова підтримати вас.

ТЕРЕЗИ

Ви зовсім закинули особисте життя, ну хіба так можна? В голові у вас тільки робота і нічого крім роботи. Пора вже міняти свої пріоритети на щось інше. Постарайтеся вибрати правильний напрямок і зробити один єдиний ривок. Місяць подарує багато можливостей, тому спокійно плануйте важливі справи і важливі зустрічі. Декого чекає доленосне знайомство, яке може перерости у велику любов. Єдине застереження: не нехтуйте правилами техніки безпеки на роботі.

СКОРПІОН

Вам відчайдушно хочеться змін, але нічого не буває просто так. Неможливо змінити світ, але можна поміняти ставлення до багатьох речей, змінитися самому. Представники цього знаку відчують тиск з боку родичів і друзів, які намагаються нав’язати свою думку. Не звертайте уваги на маленькі непорозуміння, які можуть виникнути, причому не з вашої вини. Якісь плани можуть зірватися тому, що вам не вистачить часу на їх втілення. Постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Ви немов квітка, неймовірно приваблива, гарна і дуже крихка. Приділіть час собі, вирушайте в СПА-салон на косметичні процедури, розслабляючий масаж і в басейн. Ось такий відпочинок вам точно сподобається, потрібно іноді дозволяти собі зануритися в атмосферу релаксу. Ви можете відчути себе розбитими, і особливого бажання працювати не буде. Чи не знущайтеся над собою, краще дайте собі перепочинок. Через деякий час ви легко надолужите згаяне. Зустрічі, яких ви чекаєте, можуть зриватися з причин, які від вас не залежать.

КОЗЕРІГ

Представники цього знаку поставили собі за мету і завдяки своїй трудологічності їм вдасться підкорити будь-яку вершину. Особисте життя чи кар’єра? А може, ви вирішите просто почати збирати марки – це ж теж дуже захоплююче заняття. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, в суперечках і сварках вам таланити не буде. Зараз вам більше підійде обхідна тактика. Якщо спробуєте щось вимагати від рідних і близьких людей, то отримаєте лише хвилю роздратування і нерозуміння.

ВОДОЛІЙ

Навколишні захоплюються представниками цього знаку зодіаку. І як вам вдається завжди бути на позитиві? Водолій засліплює всіх навколо своєю променистою усмішкою. Ви немов сонечко, яке зігріває своїми промінчиками світ. Пора вже відкривати курси гарного настрою, щоб ділитися радістю з усіма навколо, і це точно буде прибутковий бізнес. Місяць підходить для досягнень і змін у професійній діяльності. Виділіть найбільш важливі справи і займіться їх втіленням в життя. Цей період цікавий в плані любовних  справ. Не виключено, що незабаром ваше життя зазнає докорінних змін.

РИБИ

Будьте готові до перепадів температури, трепетна і витончена натура Риби не завжди може вчасно зорієнтуватися. Життя приготувало вам кілька випробувань, які ви просто зобов’язані пройти з честю і гідністю. Ви відчуваєте ніжні і ласкаві почуття до людини, яка вас абсолютно не заслуговує. Утримайтеся від укладення угод і не приступайте до нових проектів. Там, де вдасться, перекладіть свої обов’язки на плечі колег або близьких людей. Не втручайтеся в чужі конфлікти. Намагайтеся зберегти піднесений настрій, уникайте хвилювань.

zakarpatpost.net