Гороскоп на тиждень. 5 – 11 листопада 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

На цьому тижні у спілкуванні з коханою людиною будьте м’якшим, зважайте на її думку, інакше ваші відносини неминуче зіпсуються. Не допускайте втручання чужих людей та родичів. Зайве обговорення вашого життя може лише поглибити конфлікти та загострити його. Будьте уважні на дорозі та не сідайте за кермо, якщо дуже перенервували. Кінець тижня присвятіть відпочинку та відмовтесь від надмірних фізичних навантажень. Ви не лише психологічно потребуєте відпочинку, а й фізично також. Це дуже романтичний період, який потрібно використати по максимуму.

ОВЕН

Не слід проводити багато часу на холоді та в людних місцях. Краще зберіть рідних людей поруч і насолоджуйтеся спільним проведенням часу за переглядом фільмів. Спробуйте ділитись новинами із свого особистого життя лише з найближчими і з тими, кому ви справді довіряєте. Ділові поїздки принесуть хороший результат для вашого фінансового становища, а відпочинок дозволить повністю перезавантажиться та набратись нових сил.

ТЕЛЕЦЬ

На початку тижня на вас очікує суттєве грошове надходження. В особистому житті вам потрібно більше прислухатись до свого партнера. У вас накопичилось багато проблем, які ви вперто ігноруєте. Після такої відвертої розмови, ваші стосунки стануть лише міцнішими та надійнішими. На роботі на вас очікують приємні новини. Якщо є можливість – не плануйте поїздки за межі міста. Краще залишитись на вихідні вдома та провести їх з партнером.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень дуже насичений на роботі – у вас виникне багато цікавих і перспективних ідей. Намагайтеся всі ці ідеї фіксувати, записувати, щоб потім повернутися ще раз до їх розгляду. Не бійтесь пропонувати ці ідеї вашому керівництву та обговорювати з колегами, ви почуєте багато корисних порад. До того ж, зарекомендуєте себе як перспективного та амбіційного працівника. Намагайтесь більше ходити пішки, а не користуватись транспортом. Вихідні краще присвятити рідним та близьким.

РАК

Цей тиждень максимально сприятливий у фінансовому плані. На вас очікує суттєве грошове надходження. Якщо ви давно планували дорогу покупку – краще це робити одразу. Є велика ймовірність, що ви потрапите на дуже привабливу пропозицію, а якість товару вас не розчарує. Також зайнятись домом – прибиранням чи дрібним ремонтом. Вас очікує приємна новина, пов’язана із вашою квартирою чи будинком, яку ви вже довго чекали. Вихідні краще провести з друзями і не говорити про роботу.

ЛЕВ

З вами цього тижня відбудеться багато непередбачуваних та незапланованих подій. Чим більше часу ви будете проводити в колі друзів і подруг, тим більше буде несподіванок. Імпровізовані дружні вечірки з непередбачуваною програмою можуть привести вас не тільки до приємних сюрпризів, але і до несподіваних обставин. Вам варто бути відкритим до всіх несподіванок. Адже є велика ймовірність, що деякі з цих подій стануть для вас доленосними і зможуть змінити ваше життя назавжди. Вихідні присвятіть близьким та сім’ї.

ДІВА

Цей тиждень для вас буде дуже напруженим – ви зіткнетеся з перешкодами на роботі, або у ваших нових починаннях. Ви ніяк не зможете вплинути на ці зовнішні обставини, тому вам потрібно буде проявити гнучкість та вміння адаптуватись. Саме це принесе найкращий результат, якщо ви почнете боротись із перешкодами – вас може спіткати розчарування або навіть фінансові втрати. Найбільш проблемними темами можуть стати партнерські відносини і кар’єра. Аналіз та спокійна розмова зможуть врятувати вас від конфліктів та сварок.

ТЕРЕЗИ

Вам необхідно уважніше слідкувати за своїм здоров’ям. В цілому для цього тижня характерна загальна розслабленість. У зв’язку з цим краще не будувати грандіозних планів на цей тиждень. Краще займіться рутинними домашніми справами, а на роботі не приймайте будь-яких важливих рішень. Це сприятливий час для роботи з паперами, а не для ділових переговорів. Тож якщо є можливість їх перенести – то краще так і зробіть. Набагато успішнішими будуть ваші фінансові справи.

СКОРПІОН

Цей тиждень буде сповнений хвилюваннями, які будуть пов’язані з вашим особистим життям. Вам може здаватися, що вас розлюбили або ж виникнуть підозри в зраді коханої людини. А от позитивною темою може стати ваш особистісний розвиток через творчу активність. Впевненість в собі дозволить вам ставити перед собою масштабні завдання і успішно їх вирішувати. Тож спробуйте присвятити кілька днів лише собі та будь-якому виду творчості.

СТРІЛЕЦЬ

Перша половина тижня дуже сприятлива для справ по дому – прибирання чи дрібний ремонт.  Не варто запрошувати до себе гостей – краще проводьте час поза будинком та розділяйте друзів і ваш особистий простір. Другу половину тижня краще провести наодинці із собою. Ідеальним варіантом стане відпочинок на природі, де вам не потрібно буде контактувати з іншими людьми. Ви можете поїхати на відпочинок самі або ж з сім’єю, а от від галасливих компаній краще відмовитись.

КОЗЕРІГ

Цей тиждень дуже сприятливий для підписання будь-яких договорів щодо нерухомості – оренди або купівлі. В другій половині тижня влаштуйте генеральне прибирання – позбудьтеся від зайвих речей, які нагадують вам про минуле. При плануванні переїзду візьміть лише найнеобхідніше, щоб не перевозити до нового помешкання старі та непотрібні речі. На початку тижня вас очікує суттєве грошове надходження. Вихідні проведіть у колі найближчих друзів.

ВОДОЛІЙ

Є великий ризик, що цього тижня ви витратите значну частину бюджету на розваги, про які згодом будете жалкувати. Тож будьте уважні до власних витрат та намагайтесь спонтанно нічого не купувати. Найбільш успішним напрямком може стати кар’єра. Тож впевнено проявляйте ініціативність та не бійтесь брати на себе більше відповідальності. Результат не змусить вас довго чекати. Якщо ви хотіли щось прибрати, відремонтувати чи посадити – сміливо беріться за ці справи, адже вони обов’язково увінчаються успіхом для вас.

РИБИ

Ви опинитесь в складному становищі. Основною проблемою може стати протиріччя між особистими бажаннями і тим, що очікує від вас сім’я і близькі люди. Спроба обговорити свої особисті плани і бажання можуть розкрити всю глибину розбіжностей. Головне в цій ситуації – контролювати емоції та не загострювати вже існуючі конфлікти. Адже є велика ймовірність, що близький родич припинить спілкування з вами, про що будете дуже шкодувати згодом. Друга половина тижня сприятлива для навчання та відкриття чогось нового. Водночас, варто бути дуже обережним з готівкою та обміном валют.

zakarpatpost.net