Ужгородська школярка пішла з дому, рідні підняли на ноги всю поліцію, а вона сиділа у подруги

14-річну мешканку обласного центру, про зникнення якої до поліції заявили родичі, правоохоронці відділу повернули додому. Життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Про це повідомляє відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 4 листопада, до поліції Ужгородського відділу надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої школярки. Дідусь дитини повідомив, що онучка ще 1 листопада пішла з дому і не повернулась. Також заявник розповів, що дівчина не вперше покинула помешкання без попередження, однак попередні рази швидко поверталась додому.

На пошуки дівчини у поліції орієнтували працівників сектору ювенальної превенції, кримінальної поліції. Правоохоронці опитали родичів, друзів, знайомих школярки. В результаті пошуків працівники відділу встановили місце перебування 9-класниці. Дівчину знайшли у її подруги, яка проживає поряд з помешканням зниклої.

Поліцейські провели з неповнолітньою бесіду, щоб з’ясувати причини такої поведінки та не допустити подібних вчинків у майбутньому.

Зараз розшукана вдома з сім’єю. Загрози її життю та здоров’ю нема, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpatpost.net