Скільки в Ужгороді платять за роботу? Огляд заплат

Питання заробітної плати є одним із ключових. Саме від того, скільки людина отримуватиме за свою працю багато в чому залежить те, наскільки ефективно вона виконуватиме свої професійні обов’язки.

І хоч нині великою популярністю користуються різні соціальні пакети, безкоштовний проїзд, обіди та інші бонуси, саме на те, скільки можна реально отримати за роботу закарпатців цікавить найбільше.

Отже, за інформацією закарпатської газети «Робота та навчання», у середньому розмір оплати праці серед вакантних посад у жовтні становить  5-7 тисяч гривень. Саме стільки готові платити бетонярам, касиру обмінного пункту, водіям, прибиральниці, продавцям, кредитним експертам.

Крім того, адміністратору на рецепції в фітнес центрі, швачкам, операторам комп’ютерного набору,  пропонують 8 тисяч гривень.

Проте є й більш високооплачувані пропозиції.

Наприклад, продавцеві консультанту зоомагазину в Ужгороді та Мукачеві пропонують 9 тисяч гривень на місяць,  так само і комлектувальнику бензо та електроінструментів в Ужгороді, експедиторам та фарбувальникам автомобілів  в Ужгороді – 10 тисяч, а трактористу в фермерському господарстві у Мукачівському районі –  від 10 до 25 тисяч гривень,  колористу з підбору авто фарб від 10 до 16 тисяч гривень.

Також у газеті «Робота та навчання» чимало оголошень із погодинною і навіть поденною оплатою праці, а також чимало вакансій у Києві, у інших областях України і навіть за кордоном.

Однак розміри зарплат за межами Закарпаття до уваги ми не брали.

zakarpatpost.net