Гороскоп на тиждень. 12 – 18 листопада 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

З 12 по 18 листопада 2018 року – зростаючий Місяць. Увесь тиждень буде сприятливим для запуску нового серйозного проекту, започаткування власного бізнесу, переходу на нове місце роботи – обов’язково з надбавкою в грошах і підвищенням на посаді. На цьому тижні вам надійде кілька привабливих пропозицій. Не поспішайте з відповіддю: потрібно прийняти зважене рішення.

ОВЕН

З цього тижня може змінитися ваше фінансове становище: воно стане більш міцним і стабільним. Спробуйте знайти спільну мову з коханою людиною, вирішити всі проблеми, залагодити розбіжності. Відповідний момент для початку спільного життя, покупки загальної житлоплощі. Любовний фронт – місце доленосних подій, де запал пристрастей досягне піку. Тепер будувати відносини з обранцем доведеться на нових принципах, пристосовуючись до його вимог, миритися з звичками, ділитися грошима. Не скупіться, щедрість незабаром примножить ваші доходи.

ТЕЛЕЦЬ

Займіться юридичними справами, перевірте термін дії документів (паспортів, віз, прав на авто і так далі) – десь в цих папірцях криється підступ. Більше уваги коханим – вони чекають і сподіваються. Поцікавтеся, як справи у дітей, щоб не упустити нічого важливого. Пора розпрощатися з тим, що віджило себе, але ще тримає на автопілоті і почніть нове життя. Ви з обранцем – два чоботи пара. Він блищить чарівністю, багатогранна, всебічно розвинена особистість, яка заслуговує вашої любові.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень сприятливий для робіт з нерухомістю – ремонту, продажу, покупки, здачі в оренду. Але за умови, що ви стараєтеся заради благополуччя всієї родини. Відновиться давно загублений контакт, який досить скоро може перерости в ділове співробітництво. Магія особистого впливу в службовому колективі колосальна, головне – знати золоту середину і не переборщити з психологічними маніпуляціями. Ризик наступити на хворий мозоль, насипати сіль на рану, що не бажали вам зла людей – дуже великий. Проявляйте цікавість, займайтеся самоосвітою, це доленосний двигун.

РАК

Тиждень граничного напруження. Останній ривок – і ви біля мети. Подбайте про себе і купіть путівку в санаторій, щоб гарненько відпочити і відновити сили після важкого періоду. Відсуньте на задній план робочі проблеми і займіться побутом. Не нехтуйте лікувально-профілактичними заходами, стежте за фізіологічними ритмами організму. Ідіть на розумний компроміс з партнерами по роботі, шлюбу, іспит на партнерську зрілість триває (про розлучення забудьте), де доля за проколи може накласти штрафні санкції.

ЛЕВ

Вдалий час для просування проектів, початих давним-давно. Вам нададуть заступництво, протекцію. Погоджуйтеся на будь-які ділові зустрічі і наради. Не комплексуйте з приводу фінансових обмежень, це призводить до низької самооцінки. Якщо мучать хвороби, їх коріння не фізіологічне, а духовне. Вам слід повернутися в сім’ю і звити затишне гніздо. Тут все прекрасно: панує тепла інтимна атмосфера, шануються традиції, підтримується висока духовна культура.

ДІВА

Розкішний час для авантюристів і романтиків. Ризикуйте – але не втрачайте голову! Не смітіть                           грошима, пам’ятайте, що вони рахунок люблять. І ще майте на увазі: може статися дуже важлива подія – або на роботі, або в особистому житті. Сфера контактів найбільш плідна, тут ви відчуваєте себе, як риба у воді. Відкрийте серце назустріч новим знайомствам, вони не випадкові. Людям, що з’явилися на шляху, згодом судилося зіграти доленосну роль.

ТЕРЕЗИ

Пам’ятайте: гроші – до грошей. Не поспішайте витратити всі, що заробили, створіть «кубушку» – і вона стане гарантом фінансового благополуччя. Саме час купити абонемент у фітнес-центр, видалити родимки, виправити прикус, відвідати спа-салон – словом, вкласти кошти в красу і здоров’я. Ваша самооцінка стрімко зросте, якщо зумієте добре заробити. А потім, розбагатівши, витрачайте на себе, улюблених. Зараз матеріальні блага мають цінність, коли виступають продуктом своєї праці, від “шари” або вкраденого щастя не буде.

СКОРПІОН

Дуже напружений період. І ще: зараз трапиться нагода налагодити відносини з непростими людьми у вашій долі. Готуйтеся прийняти шквал пропозицій про співпрацю. Але спочатку завершіть всі старі справи. Якнайбільше спілкуйтеся з людьми, нікого не цурайтесь. Головне бути в курсі всіх подій, не закривати вуха, все слухати – поради, критику, накопичувати потрібну інформацію і раціонально її використовувати. На любовному фронті дежавю: даруйте безоплатно почуття коханим, не вимагаючи взаємності, так треба.

СТРІЛЕЦЬ

З’явиться шанс поквитатися з боргами, вирішити давні проблеми, які не давали вам спати спокійно. Постарайтеся побачитися зі старими друзями – це буде і корисно, і дуже приємно. Можна влаштувати культпохід до театру або на виставку: спілкування з мистецтвом подарує вам заряд позитивної енергії і масу яскравих вражень. Вчіться бачити в кожному життєвому кадрі знак огріхів, які слід відпрацювати, внести корекцію в поведінку, очистити підсвідомість.

КОЗЕРІГ

Ваші старання не марні! Вірогідні отримання великої грошової суми або цікаві ділові пропозиції. Радимо розслабитися і налаштуватися на романтичний або філософський лад: для Козерогів це набагато краще, ніж життя у вічному стресі. Не зловживайте меркантильними потребами, підтримуйте здоровий баланс “беру-даю”, на халяву не розраховуйте (і на любовному фронті теж), все повинно бути миттєво сплачено!

ВОДОЛІЙ

Ідеальний тиждень для виходу на нову роботу. Можлива цікава пропозиція від зарубіжних партнерів або відрядження за кордон. Якщо у вас несподівано виявиться велика сума, радимо якнайшвидше придбати нерухомість, автомобіль або комп’ютер. Ваша ключова задача – оволодіти мистецтвом співпраці з будь-якими людьми. Це трамплін до духовного розвитку. Головне не піддаватися на зовнішні провокації. Зберігайте залізне самовладання, поважайте конкурентів.

РИБИ

Не намагайтеся навести порядок у фінансах і в особистому житті. Подумайте про основні завдання на найближче майбутнє, налаштуйтеся на позитив – і тим самим закладіть фундамент своїх перемог. Постарайтеся спланувати всі важливі справи на наскільки місяців вперед. І купіть абонемент у фітнес-клуб: вам необхідно підтримувати себе в тонусі.

zakarpatpost.net