Як закарпатці навчалися від індійського святого містика

11 листопада відбулася нечувана для України подія – до Києва приїхав знаменитий на весь світ індійський йогін, містик і філософ Джаггі Васудев, відомий під іменем Садхгуру.

На зустрічі побували й представники газети «Неділя Закарпатські новини» та газети «Закарпатські оголошення».

Садхгуру є засновником фонду «Іша», благодійної організації, що нараховує більше 9 мільйонів волонтерів у 250 центрах по всьому світу, зокрема, в Індії, США, Англії, Лівані, Сінгапурі, Канаді, Малайзії, Уганді, Австралії. У нашій державі з візитом він вперше.

Індійський святий містик входить до ТОП-50 найбільш впливових людей Індії, у 2008 році його фонд «Іша» отримав найвищу винагороду у сфері охорони довкілля, за значний внесок у поліпшення і захист природи.

Просвітлів Садхгуру у 25-річному віці, а зараз має більше 100 мільйонів послідовників на всій планеті.

Зустріч у київському палаці «Україна» на тему  «Внутрішня інженерія — технології добробуту» мала на меті допомогти українцям по-новому поглянути на основні аспекти життя.

На натхненну подію прийшло близько 4 тисяч глядачів. До речі, вартість квитків сягала до 5500 гривень.

Садхгуру провів  для присутніх потужні та легкі у виконанні медитативні практики, а також відповів на запитання прихильників його вражаючого таланту.

Зокрема, розповів, що харчується всього раз на добу, навчав, як потрібно любити всіх людей, ділився своїм величезним філософським досвідом із усіма присутніми.

Раніше публічні виступи Садхгуру пройшли в найбільш авторитетних навчальних закладах та університетах світу, включаючи Оксфорд, Стенфорд, Гарвард, Йельський університет, Уортонську школу бізнесу та Массачусетський технологічний інститут. Також він регулярно виступає з доповідями на Всесвітньому економічному форумі, був спеціальним гостем на Australian Leadership Retreat, Індійському економічному саміті, Петербурзькому міжнародному економічному форумі, конференції TED та багатьох інших важливих подіях.

Отже, тепер газетам «Неділя Закарпатські новини» та «Закарпатські оголошення» відкрилися великі таємниці світу і долучившись до витоків містичних наук та освоївши найпотужніші духовні практики редакції цих видань будуть працювати для вас ще ефективніше й допомагатимуть вам досягти ще більшого успіху.

Володимир ЗАКАРПАТСЬКИЙ, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net