Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Чому закарпатська вчителька повісилася. Нові деталі

Відчувалося, що вона дуже самотня, від неї так і віяло одинокістю і якоюсь приреченістю

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

13 листопада в Хусті у власній квартирі знайшли повішеною викладачку Закарпатського базового медичного коледжу. Що ж стало причиною того, що жінка вкоротила собі віку? Газета «Неділя Закарпатські новини» поспілкувалася зі знайомими 45-річної Оксани Янюк і спробувала з’ясувати причину трагедії.

Неймовірна історія ворони Клари, яка харчується салом із рук людей

Надзвичайно розумна, допитлива, хитра і спостережлива ворона цими днями потоваришувала з журналістом газети «Неділя Закарпатські новини».

Невільно він став свідком унікальної дружби між пернатою та людиною, що не пошкодувала власну їжу і поділилася з птахом останнім шматочком… сала.

Коли на Закарпатті з’являться по-справжньому гарні фонтани 

На Закарпатті не вистачає гарних фонтанів. Фонтани, звісно, є, але тільки один, на площі Народній, цікавий і з родзинкою. Є ще гарний у Виноградові, але дуже маленький, хоча невеликому місту він дійсно пасує.

Як на Закарпатті варять смертельний «бограч» із шин

Автомобільні шини на Закарпатті ніде не утилізуються. Їх найчастіше просто викидають там, де заманеться. Особливо в селах. Але не тільки.

Від закарпатського лелеки відвернулися навіть спеціалісти 

Нещодавно Інтернет облетіла новина про те, що у селі Руське Поле Тячівського району лелека залишився зимувати. Птах не відлетів разом з іншими у теплі країни і досі ночує на димарі хати місцевої мешканки. Лелека наробив чимало галасу, бо волонтери з Ужгорода почали хвилюватися, як він переживе морози.

Чому закарпатці так невміло використовують туристичний потенціал області

У Закарпатті, краї, що завжди гостинно і покірно чекає на гостей, не вистачає альтанок.

Навіть дорогою на Синевир їх мало. А до скількох туристичних об’єктів їх немає взагалі. Але ж після подорожі в таких затишних дерев’яних спорудах так приємно відпочити, поїсти, поспілкуватися з друзями.

Куди завели закарпатців лисиця і вовк

Закарпатські сайти сколихнуло повідомлення популярного видання zakarpatpost.net про лисеня, яке живе у Боздоському парку. Родина собачих – це взагалі для людини щось максимально інтимне. Хоч нібито найближчі еволюційні родичі наші все-таки мавпи, найбільш подібна за анатомією свиня, але найчастіше асоціюємо себе з собачими. Лис, вовк, пес – замкнутий трикутник, всередині якого мільйони порівнянь, протиставлень, афоризмів про людську природу.

Турок? Мадяр? Німець? Жид? Останній Москаль Закарпаття!

Людина без національних ознак нагадує мені кастрованого бродячого пса. Так, він громадянин Всесвіту. Так, він може бути вільним і жити у будь-якій частині планети, плекаючи мрії про всезагальну любов та рівність. Але чомусь не відходить далеко від смітника чи будинку, господарі якого його прикормили.

Нині задарь нянько мамку не цілує. Чому закарпатці так люблять шару?

Україна вже 27 років незалежна, багато хто навіть не жив у Радянському Союзі, але в головах багатьох залишається радянський менталітет. Саме гасла тих часів про те, що все має бути безкоштовно, що хтось комусь щось зобов’язаний досі можна почути як від молодих, так і від старих, як від безробітних, так навіть від деяких підприємців.… і не лише почути. Хоча насправді навіть тоді нічого ніде безкоштовного (тобто шарового) не було.

Як може татуювання впливає на долю закарпатців

Майстер тату Олександр  Рабкевич розповів, у якому віці та на яких частинах тіла найкраще робити татуювання та розвіяв деякі міфи

Колись наколки вважалися знаком бунтарів. Церква виступала категорично проти малюнків на тілі. Зараз же татуювання стали настільки невід’ємною часткою культури, що їх можна побачити не лише на мужніх чоловічих плечах, але й на руках тендітних дівчат. Молодь, яка прагне відрізнятися від інших, таким чином нерідко самостверджується і обирає певний знак чи символ, який хоче відтворити на собі. Зараз тату – це не просто чорні візерунки чи літери, а складні багатоколірні композиції, які виконуються поетапно і можуть займати великі площі на шкірі.

Ужгородець встромив ніж у серце колеги за те, що не вийшов на роботу                                         

Перед тим разом пропивали нещодавно отриману зарплату

Серед білого дня ужгородець вбив свого знайомого. Чоловіки разом працювали на розфасовці вугілля. Не раз вкупі й гостилися після роботи. Власне, любов до оковитої їх і здружила і розсварила

 Закарпатець лупцював  жертву склянкою по голові та кулаками у грудну клітку

Конфлікт почався через дівчину і закінчився вимаганням грошей

Закарпатець через конфлікт зі знайомим вирішив його побити та пригрозити вбивством. Випадок трапився в с. Клячаново Мукачівського району.

Чоловік взяв склянку і почав нею лупцювати по голові свою жертву. Потім кілька разів вдарив по плечу та бив кулаками в грудну клітку.

14-річна закарпатка зайнялася любощами одразу з трьома хлопцями

Троє молодиків, двоє з яких проживають у селі Становець, а один – у Поляні, що на Хустщині, схилили до близькості 14-річну місцеву мешканку.

При цьому задовольняли свої сексуальні фантазії всі троє неприродними способами і разом. Крім того, хлопці знали, скільки років школярці, адже вона сама їм про це сказала.

Як песик врятував закарпатку

Якось у нас на Закарпатті вибухнув газопровід Уренгой-Ужгород. Я стала свідком цієї аварії. Це було схоже на Апокаліпсис. Стовпи вогню стояли в повітрі. І здавалося, що вогонь сходив просто з неба. Люди з жахом вибігали на двір. Одні вважали, що почалася війна. А інші – що настав Страшний суд.

Жінка дізналася, що її дитина, яку вважали загиблою, жива

Луіза Кувейс ніколи не вірила в те, що її  дитина, Делімар, загинула  у полум’ї, що охопило її будинок у Філадельфії у 1997 році.

Після відвідування спа-салону жінці відрізали всі пальці на нозі

Заспокійливий відпочинок у Таїланді  перетворився на кошмар наяву.

Менеджер з нерухомості Вікторія Кьортойз в 17 років підчепила інфекцію великого пальця на правій нозі, наступивши на уламок скла, внаслідок чого лікарям довелося ампутувати половину її пальця, щоб убити розповсюдження інфекції.

Як баба Анця Андріїва своїм хотіла зробити, запустити трамваї Ужгородом та людий на Поштовуй зцілювати

Не вдалося бабі Анці закрутити шури-мури ні з Москалем, ні з Балогою-молодшим, а їй так хотілося райського життя, розкошів і гарного одягу, тож вирішила вона йти знайомитись із мером Ужгорода.

Чому ужгородська чорно-біла пара порушує усі закони природи

Горинич сидів біля Маркізи два тижні, майже не їв, вилизував їй рани

Читачі газети «Неділя Закарпатські новини» постійно надсилають нам свої історії про чотирилапих улюбленців. Нещодавно про свою кішку розповіла ужгородка Юлія Бонь.

Як ужгородським собакам вдається бути «вагітними» по три роки

Через власну доброту не скорочуйте життя чотирилапим

Ожиріння – проблема не лише людей, але й тварин. Zakarpatpost.net раніше писав про жирного кота, який жив на проспекті Свободи. Наразі його немає, скоріш за все, чотирилапий від переїдання помер.

Як закарпатці навчалися в індійського святого містика

11 листопада відбулася нечувана для України подія – до Києва приїхав знаменитий на весь світ індійський йогін, містик і філософ Джаггі Васудев, відомий під іменем Садхгуру. На зустрічі побували й представники газет «Неділя Закарпатські новини» та «Закарпатські оголошення».

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 листопада.

zakarpatpost.net