На Закарпатті контрабандист збив прикордонника. Чоловік у комі. Стали відомі нові деталі

Крім того, у відомстві зазначили, що на прикордонника наїхав місцевий житель, причетний до контрабанди сигарет.

Працівник Державної прикордонної служби України, якого 16 листопада автомобілем збили в Закарпатській області, перебуває в критичному стані,  є загроза життю. Про це повідомив речник відомства Олег Слободян в ефірі одного з телеканалів, пише РБК-Україна .

За його словами, лікарі не поспішають із прогнозами та не бачать можливості провести операцію.

“Стан військовослужбовця вкрай критичний, загроза життю є. Поки лікарі дуже обережні у прогнозах і оцінках. Військовослужбовець без свідомості, у комі. Лікарі не бачать можливості проводити хірургічне втручання”, – повідомив Слободян.

Крім того, у ДПСУ зазначили, що вже встановлено особу, яка наїхала на прикордонника. А саме – ним виявився місцевий житель, причетний до контрабанди сигарет, наразі правоохоронці встановлюють його місцеперебування.

Нагадаємо, 16 листопада в Закарпатській області особа, яка пов’язана з організованим угрупуванням, що займається незаконними перевезенням товарів, на автомобілі Audi з іноземною реєстрацією збила начальника відділу прикордонної служби “Ділове”, унаслідок чого він отримав важкі травми та впав у кому.

zakarpatpost.net