Для кого 2019 рік буде найбільш вдалим

Рік буде вдалим для відкриття власного бізнесу, кар’єрного росту і створення сім’ї

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік завершує дванадцятирічний цикл східного календаря. Планетарним покровителем року стане Меркурій, його вплив допоможе осмислити своє життя і діяльність, наділить здатністю швидко адаптуватися до зміни ситуації, налагоджувати контакти, занурить у самий центр подій.

Свиня впливає на всі сфери життя, тому багато хто в цьому році відчує бажання рухатись уперед, незважаючи ні на що, а господиня року буде всіляко допомагати таким людям.

Жовта Земляна Свиня відрізняється розсудливістю і працьовитістю. Основною тенденцією року стане мотивація до успіху і розвитку. Свиня – завзята тварина, яка не боїться перешкод на своєму шляху, а грамотно їх долає, тому обов’язково надасть підтримку людям, які прагнуть до результату. Завдяки впливу символу року підвищиться рівень мотивації вирішувати найскладніші питання.

З’явиться гостре бажання розвиватися, не сидіти на місці, вчитися новому, подорожувати і контактувати з людьми.

Рік буде вдалим для відкриття власного бізнесу і кар’єрного зростання. Сприяють зірки вченим, дослідникам і всім тим, хто не сидить на місці і не визнає пасивність. В цілому представник будь-якої професії повинен весь рік неухильно прагнути до прогресу. Чим активніше прагнення вгору, тим ширше відкриваються горизонти.

Рік Свині стане роком активного розвитку науки і досліджень.

Що стосується фінансів, особливо сприятливим часом стануть літо і осінь. Як обіцяє астрологічний прогноз на 2019 рік, в цей період, за належної старанності, можна очікувати істотного збільшення прибутку. Сприятливим стане рік для укладення угод, підписання договорів і поліпшення матеріального становища. Уникати варто кредитів, бо повертати їх буде проблематично.

Ще однією успішною і приємною сферою стане любов і сім’я. Весела і добродушна тварина також принесе цікаві події і в особисте життя. Одиноким людям випаде шанс зустріти свою половинку, а сімейні пари задумаються про поповнення. Рік покладе початок розвитку романтичних відносин, зміцнить існуючі зв’язки. Щасливими будуть шлюби, укладені в рік Свині.

Єдиною сферою життя, в якій Свиня дозволить собі якусь безпечність, стане здоров’я. Не варто відкладати візити до лікаря і займатися самолікуванням, адже є ризик серйозних наслідків.

Примхливим і непередбачуваним буде рік в плані природних явищ, не варто сподіватися на стабільність погоди. Вірогідні катаклізми.

Особливо сприятливим рік стане для представників знаку Кролик (Кіт). Ці люди отримають шанс зустріти кохання всього свого життя і створити сім’ю.

Пощастить і Тиграм, причому удача піде за ними по п’ятах в будь-якій сфері життя.

Розвиток кар’єри і загальне визнання чекає на Дракона, але ось любовні стосунки не завжди радують.

Підтримка господині року забезпечена представникам знаку Змії.

Щастя в любовних відносинах і збільшення доходу – прекрасні подарунки від Свині.

Підйом і розвиток чекає також представників знаку Кози.

А ось Кінь повинен остерігатися азартних ігор.

Не дуже сприятливим стане рік для Півня. Представникам знаку доведеться багато і напружено працювати. Але, пригнічуючи негативні емоції, ви все ж зможете гідно протриматися.

Представникам знаку Собаки доведеться приділити увагу своїм інтересам і справам, що стане причиною розбіжностей між ними і близькими.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net