Чоловік зімітував власне викрадення і вимагав у своєї нажаханої ​​вагітної співмешканки викуп, щоб піти випити з друзями

45-річний Лі Форд зробив серію божевільних телефонних дзвінків своїй співмешканці Зої Дойл, заявляючи, що його викрадачі ладні зламати йому ноги, відрізати геніталії і облити кип’ятком, якщо не отримають викупу.

Удаване викрадення поклало початок 24-годинній поліцейській операції вартістю 30 000 фунтів стерлінгів, в ході якої до рук правоохоронців потрапила плівка з камери відеоспостереження, на якій розшукуваний в компанії друзів виходить із магазину, несучи випивку.

Неймовірно, але його співмешканка Зої Дойл пробачила Форду його жорстокий обман, через який він потрапив до в’язниці на 16 тижнів і пропустив народження своєї дитини.

35-річна жінка сказала: “Спочатку я гадала, що він пустує, але його голос звучав дуже налякано. Телефон стихав і через деякий час починав розриватися знову. Я чула, як на тлі хтось кричав, погрожуючи Лі фізичною.

“Вони погрожували зламати йому ноги, відрізати геніталії, і я була сама не своя від паніки”.

Зої , яка на той час знаходилася на 35 тижні вагітності, сказала: “Лі кричав, благав мене виплатити викуп. Я без вагань відповіла, що відправлю все, що в мене є, на рахунок, який вони мені дали”.

Зої переказала 80 фунтів – усе, що в неї було на спеціальний рахунок, і одразу викликала поліцію.

Для врегулювання ситуації, яка тривала всю ніч, було задіяно вертоліт і досвідченого переговірника.

А коли Форд на світанні повернувся додому, його було миттєво заарештовано, допитано і звинувачено у марнуванні поліцейських ресурсів.

Зої розповідає: “Він з’явився  в суді наступного дня, і я була приголомшена, почушив правду. Я просто не могла повірити, що Лі на таке здатен. Через його витівку мені довелося пройти крізь пекло.

Це було безглуздо. Гроші належали йому, він міг їх витратити як тільки забажає. Його витівка просто не має сенсу.

Лі не переставав просити вибачення, він сказав, що його друзі на це надоумили, і він думав, що цей розіграш не зможе зайти настільки далеко. Він випив декілька напоїв і захопився.

Я була сама не своя від люті, і воліла його задушити. Він довів мене до такого стресу через якусь дурню.”

Форд визнав свою неправоту і був засуджений до 16 тижнів ув’язнення.

Неймовірно, але Зої згодом простила свого партнера.

Вона сказала: “Він був повним ідіотом, і зробив це незрозуміло чому, але це був одиничний випадок, і наші почуття дуже сильні. Я знаю, що Лі любить мене, і він зробив усе можливе, щоб довести своє розкаяння .

Він заслуговує на другий шанс”.

zakarpatpost.net