АНОНС. 14-річна закарпатка зайнялася любощами одразу з трьома хлопцями

Троє молодиків, двоє з яких проживають у селі Становець, а один – у Поляні, що на Хустщині, схилили до близькості 14-річну місцеву мешканку.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

При цьому задовольняли свої сексуальні фантазії всі троє неприродними способами і разом. Крім того, хлопці знали, скільки років школярці, адже вона сама їм про це сказала, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Скоріш за все, до інтиму вони схилили дівчинку або погрозами, або силою, адже в такому юному віці навряд чи юнка захотіла б розваг одразу з трьома хлопцями.

Утім чомусь у суді розглядалася версія про добровільне схилення до близькості і про зґвалтування навіть не йшла мова. Але якщо справа дійшла до суду, то до правоохоронців рідні школярки повинні були звернутися. А якщо так, то чи справді дівчина хотіла потрійного задоволення?

У Єдиному реєстрі судових рішень зазначено, що: «У ніч із 6 на 7 травня 2017 року у період з 23.30 по 00.52 години, знаходячись в будинку за місцем проживання одного з хлопців, де знаходилася також потерпіла, достовірно знаючи, що вона є неповнолітньою, оскільки сама повідомила про те, що їй лише 14 років, а також враховуючи її зовнішній вигляд, маючи прямий умисел на вчинення розпусних дій, усвідомлюючи суспільну небезпечність кримінального правопорушення, посягаючи на її статеву недоторканість і нормальний фізичний, психічний і соціальний розвиток, зняли свої штани та оголили статеві органи. Реалізуючи свій злочинний намір, без застосування фізичного насильства та погроз, здійснили з нею добровільний статевий акт в неприродній формі».

Що робила школярка посеред ночі у хлопця? Чому батьки не били не сполох через те, що їхня дитина опівночі не вдома? І чому, врешті-решт, сама юнка пішла з трьома хлопцями незрозуміло куди?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 16 листопада.

zakarpatpost.net