Гороскоп на тиждень. 19 – 25 листопада 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

З 19 по 22 листопада – зростаючий Місяць. Час демонструвати результати! Обов’язково заявіть про себе начальству. Покажіть свої напрацювання, попросіть надбавку до зарплати. 23 листопада – повний місяць. У цей час підвищиться ризик розірвати відносини. Під загрозою ті пари, у яких давно не все гладко. Якщо ви зі своєю другою половинкою до них відноситеся, задумайтеся: чи варто заважати зіркам? 24 і 25 – спадаючий Місяць. В цей період актуально здійснювати переїзди. Велика кількість речей ніяк вам не завадить, тут же знайдуться хороші перевізники. Ніякого головного болю!

ОВЕН

Якщо у вас були якісь проблеми зі здоров’ям, зараз ви про них забудете. Нарешті ви будете себе добре відчувати! На спілкування з близькими зовсім не буде часу. Тому можуть виникнути розбіжності. Постарайтеся розвантажити свій графік хоча б на вихідні. Подайтеся кудись на природу, але не шукайте найкоротших і підозріло дешевих маршрутів. На цьому тижні багато радості вам принесе сім’я, а від старшого за віком ви отримаєте неоціненну допомогу.

ТЕЛЕЦЬ

Велика ймовірність, що вас чекають фінансові втрати. Головне, не сумувати, а починати знову збирати. Гірше буде у стосунках із рідними. Швидше за все, не обійдеться без сварок і розбіжностей. Обстановка буде напруженою. Порадують лише діти успіхами і щирою любов’ю. а цьому тижні, особливо у першій його половині, ви можете відчути брак практичної інформації та контактів. Це буде гальмувати виконання намічених планів, вирішення професійних і бізнес-завдань, реалізацію довгострокових проектів.

БЛИЗНЮКИ

Упевненості в собі вам зараз буде не позичати. Але розпорядитися нею треба з розумом! На роботі вам можуть запропонувати додаткові обов’язки. Не погоджуйтеся, якщо оплата не буде вас влаштовувати! Вихідні постарайтеся провести з користю, вирішите справи, які встигли накопичитися. Приготуйтеся до того, що вам доведеться зайнятися вивченням людської психології – та не з книг, а «на полі бою» – на роботі, в колі домашніх, скрізь. Вас чекають несподівані відкриття та важливі висновки. Не забудьте, що будь-який конфлікт можна врегулювати через компроміс.

РАК

Прийшов час вам проявити свої організаторські здібності. Якщо будете на висоті, можете очікувати підвищення по службі і премію. З грошима в цілому зараз все буде відмінно, так що можете здійснювати великі покупки. Висока ймовірність нових приємних знайомств, але тільки від вас залежить, чи будуть це серйозні стосунки або швидкоплинні зустрічі. Слухайте своє серце.

ЛЕВ

На вас чекає багато зустрічей – приємних і не дуже. Людей, які викликають у вас негативні емоції, викреслюйте зі свого життя. У період з 20 по 24 листопада ви можете відчувати небувалу втому. Це все осінь! Побережіть себе і відмовтеся від фізичних навантажень. Настав найкращий час для сходження на новий щабель кар’єрних сходів. Ви багато працювали і заслужили це! Не соромтеся заявити про свої успіхи начальству – воно вас обов’язково помітить і оцінить.

ДІВА

Не виключено, що на вас чекає роман. Головне не покладайте на це особливих надій, серйозних відносин не вийде. Краще займіться самоосвітою: непогано в ці дні вивчати і дізнаватися щось нове. Дуже сприятливий час для тих, хто планує завагітніти. Навчіться розслаблятися. Життя прекрасне! А ви про це не знали?

ТЕРЕЗИ

Навіть якщо у вас зараз будуть виникати проблеми, краще не розповідайте про них нікому. Допомогти не допоможуть, а ось палиці в колеса вставити можуть. В особистих відносинах настане затишшя. Зірки радять вам задуматися над тим, що ви можете змінити в своєму житті. Пора припинити внутрішньосімейні конфлікти, приділіть увагу дітям. Якщо ви все ще самотні, то отримаєте шанс зустріти свою другу половинку.

СКОРПІОН

Ваш мінливий настрій поставить в безвихідь багатьох. Якщо не можете стримати емоцій, краще побути на самоті. Уже до кінця місяця ви відчуєте бажання щось змінити в будинку. Творіть! Даний період обіцяє безліч нових знайомств. Вони підуть вам на користь. Запросіть друзів на пікнік, рибалку, шашлики. Будьте обережні на дорогах, як в якості пішохода, так і в якості пасажира або водія.

СТРІЛЕЦЬ

Через конфлікти вдома може погіршитися ваше самопочуття. Постарайтеся уникнути сварок. Будь-які починання зараз закінчаться невдачею. Так що якщо навіть у вас щось було заплановано на ці дні, краще скасуйте. На вихідних постарайтеся відмовитися від роботи, відпочиньте. Можете дозволити собі якщо не на закордонну подорож, то хоча б зустріч в кафе з друзями. А справи почекають.

КОЗЕРІГ

Зараз ви можете братися за будь-які серйозні справи, не переживаючи про результат. Він буде хорошим! Гроші поки витрачати не варто. Краще заведіть окремий рахунок в банку і постійно поповнюйте його. Будьте обережні: на роботі великий ризик дізнатися, що про вас розпустили плітки. Бажано не грати в лотерею і не брати гроші у борг, особливо у близьких родичів. Займіться здоров’ям – відвідайте стоматолога.

ВОДОЛІЙ

Вам зараз не завадить допитливість. Якщо не хочете нічого пропустити, цікавтеся всім. І вдома, і на роботі будуть потрібні сили. Не витрачайте їх даремно. Напружено буде і з часом. Скасуйте деякі неважливі зустрічі, які можна призначити на інший час. Вас чекає дуже романтичний період. Але з іншого боку, не уникнути і бурхливих проявів ревнощів з боку партнера. Проявіть терпіння і самі оточіть турботою коханого, щоб не провокувати розрив.

РИБИ

Зараз вам захочеться залишитися наодинці з собою. Попросіть близьких бути лояльнішими до вас в ці дні. На роботі вас чекає успіх, дуже вдалі дні. Однак похвали від начальства не буде. Зараз це робота «про запас». Трохи пізніше ваші старання помітять. Якщо ви не любите конфліктів, ведіть себе тихо і не виділяйтеся з натовпу, не беріться за нові проекти. Збережіть нерви і сили. Вони вам ще знадобляться в майбутньому.

zakarpatpost.net