Масштабну пожежу на складах у Виноградові загасили. З’явилися фото згарища

20 листопада об 11:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в складській будівлі за адресою: м. Виноградів, вул. Партизанська.

На місце пожежі негайно було направлено чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та вогнеборців місцевої пожежної команди смт Королево. На момент прибуття, площа пожежі складала 300 кв. м. Розповсюдженню вогню сприяло й те, що будівля побудована з дерева. Окрім цього існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовану електропідстанцію, тож керівником гасіння пожежі було прийняте рішення про залучення додаткових сил та засобів з Іршавського гарнізону, а також місцевої пожежної команди с. Підвиноградів, повідомляє УДНС в Закарпатській області.

Загалом для гасіння від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 4 одиниці техніки та 19 рятувальників. Від місцевих пожежних команд смт Королева та с. Підвиноградів працювали 2 одиниці техніки та 6 вогнеборців. Також на місці працював пожежний потяг Ужгородської дирекції залізничних перевезень.

О 12:28 пожежу площею 400 кв. м в складському приміщенні локалізовано а о 15:10 ліквідовано.

Травмованих та загиблих немає.

Причина пожежі та сума збитків встановлюється.

-b0a6ac4b-V.jpg-69881344_n.jpg

-3f0cb58-V.jpg

zakarpatpost.net