Страх Божий. Ужгородський монстр на полощі Народній ще й  світиться

Потворний пам’ятник викликав дуже негативну реакцію серед ужгородців. Люди шоковані, що за монстра із «Зоряних війн» встановили у столиці Закарпаття.

У ОДА від відповідальності відмазалися

Заявили, що свої 2,3 мільйони перевели мерії, як субвенцію, тож і відповідати за чудовисько повинне місто. Крім того, наголосили, що тоді культурою області керував інший начальник, тож хай він і коментує.

У соцмережі Фейсбук заступник Ужгородського міського голови Ігор Фартушок про подію написав так:

«Область проводила конкурси , відбирала та затведжувала зразки. На місто скинули субвенцію “платіть ви у вас має стояти” . Петік а потім Мікулін В.П. їздили та супроводжували цей проект , домовлялися по умовах договору і т.д. В кінці вказівка , на 20.11 їдьте в Київ з актом прийому передачі бо скульптор без акту підписаного в Києві пам’ятник не випустить, зірвемо відкриття у суботу. От такий прийом».

Тобто ОДА схитрувала і перекинула відповідальність за те, що сама “намутила” на інших.

Сам автор ніби осліп і оглух, думка ужгородців його не цікавить. Він переконаний, що пам’ятник відповідає проектові.

Шкода, що Ігору Гречанику досі ніхто не сказав, що в Хусті, де він у 2012 році встановив криталого Шевченка, люди довгий час плювалися на його витвір і пам’ятник за шість років містяни так і не полюбили.

Слід зазначити, що з Ужгорода нині посміялася вся Україна, адже інформацю про те, що за «какашку з крилами», «зомбі», «свокове страхіття», як прокоментували самі ж містяни, встановили на площі Народній подали провідні столичні сайти.

Шкода, що таку трагічну подію в житті українського народу настільки спаплюжено. Принаймні в очах усього Закарпаття.

zakarpatpost.net