Гороскоп на 2019 рік. Овен отримає позитивні емоції, Телець – гроші, Скорпіон – силу

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Овен (21.03 – 20.04)

2019 рік готовий відкрити перед Овном масу цікавих можливостей – зірки обіцяють йому успіх в різних сферах: в любові, в бізнесі і навіть у творчості! У цьому році він не раз опиниться в центрі уваги, адже навколишні будуть самі несвідомо тягнутися до нього.

Причина ж цього проста – в 2019 році позитивні емоції Овна будуть особливо заразливі, а його впевненість в собі і рішучість додадуть йому особливого шарму, тож гріх буде цим не скористатися. При таких зірках в гороскопі Овна не складе особливих труднощів не тільки переконати оточуючих у своїй правоті, але і захопити їх своїми ідеями.

Все це забезпечить йому в наступаючому році безліч друзів і союзників. Не виключено навіть, що він знайде собі могутнього покровителя, який допоможе вийти на новий рівень.

А ось з чим слід бути обережним, так це з грошима. На жаль, в цей період Овен може бути дуже марнотратним, отже, якщо він не хоче, щоб в його кишені утворилася фінансова дірка значного розміру, йому краще весь рік мати поруч з собою того, хто вміє рахувати гроші більш тверезо.

Телець  20.04 – 20.05

Весь 2019 рік у Тельця на першому місці стоятимуть гроші. Втім, на другому і на третьому місцях теж будуть стояти вони. Справа в тому, що зірки в цей період обіцяють загострити у Тельця особливе чуття на прибуток. Гроші Телець буде відчувати буквально всіма фібрами своєї душі.

Але це не означає, що гроші самі йтимуть Тельцю в руки, для цього від нього будуть потрібні певні зусилля, терпіння і холоднокровність. Щоб не злякати свою удачу, Телець повинен буде вести себе немов обережний мисливець. Тільки в цьому випадку у нього буде чудовий шанс заарканити свою золоту антилопу.

Взагалі, рік обіцяє бути позитивним не тільки в плані отримання прибутку – це чудовий час для прийняття відповідальних рішень, укладання перспективних угод, а також для будь-яких покупок і продажів. У 2019 році Телець також зуміє розпорядитися своїми грішми найкращим чином.

А ось в плані задоволень Тельцю не заважає бути стриманішим. Зірки попереджають: піддавшись миттєвим спокусам, він ризикує втратити голову, а разом з нею і чималі гроші. Втім, не без задоволення…

Близнюки 21.05 – 21.06

У 2019 Близнюки будуть буквально переповнені енергією, проте використовувати її з користю їм буде заважати власна неорганізованість. Зірки підказують, що тримати події під контролем у наступаючому році у них навряд чи вийде.

Виною ж усьому буде велика кількість планів і цілей, які раз у раз будуть відволікати їх, заважаючи зосередитися на чомусь одному. При цьому самим Близнюкам, як зазвичай, буде здаватися, що вони легко зможуть наздогнати навіть не двох, а всіх зайців світу одночасно, ось тільки чи результат такої гонитви порадує їх? Більше того, така неорганізованість може сплутати плани не тільки самим Близнюкам, а й оточуючим, а це може негативно позначитися на відносинах і навіть на кар’єрі.

Щоб уникнути негативного розвитку подій, зірки радять Близнюкам по можливості уникати спільних проектів з ким-небудь, зосередившись на справах, де все залежить виключно від них самих. У цьому випадку ризик зробити непрощенну помилку буде меншим. Ну а якщо Близнюкам вдасться серед безлічі цілей зосередиться на чомусь одному, то тут їх енергія, безсумнівно, зіграє їм на руку, допомагаючи досягти значного успіху.

Рак 22.06 – 22.07

У 2019 зірки рекомендують Раку більше часу приділяти налагодженню і зміцненню зв’язків з близькими людьми – родичами, друзями, колегами по роботі. Спираючись на їхню допомогу, Рак здатний буквально гори звернути. Ну а допомогу цю близькі нададуть Раку із задоволенням, для цього потрібно лише частіше зустрічатися з ними у неформальній обстановці.

Словом, в 2019 році Раку потрібно не боятися частіше дарувати людям тепло, це тепло повернеться до нього сторицею. Навіть на своє робоче місце зірки рекомендують Раку привнести дещицю домашнього затишку, щоб колегам було приємно зайвий раз з ним поспілкуватися. Втім, тут, звичайно ж, необхідно знати міру, зберігаючи баланс між затишком і робочою атмосферою.

Самому ж Раку в цей рік буде важко втриматися від того, щоб не купити в будинок що-небудь новеньке, і тут потрібно бути обережніше, тому що з чим-чим, а з ощадливістю у Рака в 2019 році очікуються складності. Його довіра до реклами зросте настільки, що умовити Рака на непотрібну йому покупку багато зусиль не знадобиться.

Лев 23.07 – 22.08

У 2019 року зірки радять Льву більше часу проводити там, де вирує життя, в самій гущі подій. Саме в таких місцях на нього чекатиме успіх. Весь рік чарівність Льва буде на висоті, що не тільки приверне до нього симпатії оточуючих, але і дозволить грати в подіях ключову роль, спрямовуючи їх на свій розсуд.

Інша справа, що перегинати палицю тут теж не варто, адже все добре в міру. Щоб заручитися підтримкою співрозмовника, абсолютно не обов’язково без перерви блищати розумом і дотепністю, найчастіше для цього достатньо всього кілька влучних фраз.

Крім того, в 2019 році Льву вкрай важливо уникати будь-якого прояву негативу або агресії, оскільки всі ті емоції, які він направить на оточуючих, повернуться до нього з лишком. В цьому році Лев як ніколи зрозуміє, що доброзичливим і привітним бути вигідно!

В цілому рік обіцяє бути дуже вдалим, особливо в плані заведення  нових знайомств і отримання вигідних пропозицій.

Діва 23.08 – 22.09

У 2019 році зірки готові надати Діві чудовий шанс зробити своє життя цікавішим і різноманітнішим. І буде дуже правильно, якщо Діва цим шансом скористається. Для цього потрібно на деякий час відсунути на другий план властиві їй пунктуальність і прагнення до точності.

Зірки радять Діві в цьому році частіше відриватися від своїх вічно невідкладних справ. Справи справами, але життя – це перш за все емоції, а в 2019 році і поготів! Найчастіше вибирайтеся в театр, в кіно, на побачення з коханою людиною, і самі не помітите, як ваше життя засяє новими фарбами, а справи – почнуть виходити значно простіше!

Але головне, в чому Діві не буде в 2019 році рівних, так це в мистецтві шопінгу. Адже відомо, що шопінг – це не просто похід в магазин за покупками, це ціле мистецтво, яке можна порівняти за напруженням емоцій з якою-небудь риболовлею або полюванням. І в році Свині Діва як ніхто зможе витрачати гроші не тільки з задоволенням, але і, що особливо цінно, з толком! Більшість покупок будуть і приємними, і практичними. А по співвідношенню ціни і якості – близькими до ідеалу.

Терези 23.09 – 23.10

Терезам зірки радять діяти і приймати рішення трішки швидше. Рік обіцяє надати їм чимало хороших шансів в різних сферах життя і було б прикро втратити ці шанси через занадто тривалі роздуми.

Справа в тому, що в 2019 році ситуація може змінюватися дуже швидко. Звичайно, це не означає, що Терези повинні діяти, взагалі не обдумавши ситуацію. Навпаки, в таких сферах, де ціна помилки висока, особливо в фінансових питаннях, зайва обережність не зашкодить.

А ось там, де ціна помилки не така вже й велика, зволікати не надто розумно. Протягом року Терези можуть отримати ряд привабливих пропозицій: про участь в цікавому проекті, про нову посаду або місце роботи. Або ж доля зведе їх із цікавою людиною, знайомство з якою в майбутньому виявиться дуже перспективним. Ось тут і потрібно пам’ятати, що цікаві пропозиції довго чекати не будуть!

З іншого ж боку, саме ця повільність Терезів може послужити їм хорошу службу – протягом 2019 року дуже високий ризик стати жертвою чергової фінансової піраміди, тоді як в обережних Терезів цей ризик мінімальний.

Скорпіон 24.10 – 22.11

Недоброзичливцям і ворогам Скорпіона в 2019 році краще заздалегідь піти з його дороги. І тим більше не намагатися вставляти палиці в його колеса. По-перше, нічим хорошим для них це не скінчиться.

По-друге, і це найголовніше, зірки склалися так, що енергійність і пробивні здібності Скорпіона будуть максимально активізуватися саме як реакція на перешкоди на його шляху. Іншими словами, чим більше Скорпіону заважати, тим більше буде зростати його сила. І з цим в 2019 році доведеться рахуватися кожному.

В цілому рік обіцяє бути дуже вдалим. Зірки будуть наділяти Стрільця  активністю, енергійністю, діловою хваткою і вмінням блискавично схоплювати суть. Все це обіцяє послужити Скорпіону хорошу службу. Там, де інші будуть баритися, намагаючись зорієнтуватися в швидкоплинній обстановці (а обстановка буде змінюватися дуже швидко і дуже часто), Скорпіон зуміє прийняти швидке, правильне рішення. У 2019 на його шляху практично не буде проблем, які він не зміг би вирішити. Скорпіон знайде спосіб розрубати будь-який заплутаний вузол, розчищаючи шлях до своєї мети.

Стрілець 23.11 – 21.12

У 2019 році Стрільцю може здатися, що на його шляху немає перешкод і удача сама поспішає до нього в руки. Що ж, багато в чому це дійсно так. Рік обіцяє йому безліч позитивних сюрпризів, головне, що потрібно від Стрільця – це не сидіти склавши руки.

Втім, сидіти без діла Стрільцю точно не захочеться! У цей рік зірки обіцяють посилити інтерес до всіх сфер життя, йому захочеться бути скрізь і займатися всім, чим тільки можливо. І найцікавіше, що у нього це буде непогано виходити. Стрілець має шанс почергово переловити всіх зайців, за якими буде гнатися, щасливі зірки будуть допомагати йому правильно розподіляти свій час, дозволяючи досягати успіху в різних областях.

Але головний плюс для Стрільця в 2019 році, мабуть, буде в його підвищеній комунікабельності. Під такими зірками йому буде не складно  заручитися підтримкою оточуючих, завести цікаве знайомство, захопити інвесторів новим проектом або просто організувати щось цікаве.

Будь-які задумки матимуть шанси на успішну реалізацію, залишається тільки скористатися ними, щоб вивести своє життя на новий рівень.

Козеріг 22.12 – 20.01

У 2019 у Козерога відкриється цікава здатність мати справу з потрібними людьми, опиняючись в потрібний час в потрібному місці. Він якимось шостим почуттям розумітиме, за ким йому варто тягнутися, а з ким краще уникати відносин.

Зірки рекомендують йому в цьому питанні більше довіряти саме інтуїції, а не логіці. Рухаючись в чиємусь потужному фарватері, Козеріг здатний зробити в 2019 році непогану кар’єру і помітно поліпшити свій добробут. А коли появиться людина, здатна найкращим чином вплинути на справи Козерога, той обов’язково знайде спосіб завести з ним знайомство і причарувати своїми чарами.

А ось в тих справах, де все буде залежати від самого Козерога, очікуються певні складності. Протягом року він буде неодноразово зіштовхуватися з різного роду перешкодами, що збиватимуть його з робочого ритму і вноситимуть сум’яття в його життя. Особливу обережність зірки радять йому проявляти в грошових справах. На жаль, як правило, практичний Козеріг в 2019 році може несподівано втратити свою практичність, що негативно позначиться на його фінансовому благополуччі.

Водолій 21.01 – 18.02

У 2019 році Водолію навряд чи доведеться нудьгувати, зірки обіцяють йому безліч цікавих подій і цілі феєрверки емоцій. І що цінно, велика частина цих емоцій буде пофарбована в позитивні кольори і відтінки. А це означає, що Водолій може бути не дуже обережним, даючи волю емоціям, адже надлишком позитиву нашкодити кому-небудь досить-таки складно.

Така позитивна емоційність весь рік буде залучати до Водолія симпатії оточуючих. Навколо нього весь цей час буде багато друзів. Тож не дивно, якщо комусь із них Водолій зуміє несподівано закрутити голову. Та й у самого Водолія протягом року не раз голова може піти обертом.

А ось з технікою Водолію варто бути акуратнішим. 2019 рік – це той самий час, коли в руках Водолія складна електроніка може несподівано почати барахлити: комп’ютер буде зависати частіше звичайного, телефон – давати збої в найбільш невідповідний момент і навіть звичайна електролампочка може несподівано вибухнути від простого клацання вимикачем. Така ось невелика «розплата» за феєрверки емоцій в його душі.

Риби 19.02 – 20.03

У 2019 мрійливість і схильність до споглядання у Риб досягне якщо не апогею, то досить значних висот. У цей період зірки радять Рибам звернути увагу на свої сни – саме через сни вони можуть отримувати дуже важливу для них інформацію. Не важливо, чи вірите ви у віщі сни чи ні, але сон – це світ вашої інтуїції, і дуже часто сни дають нам підказки у вигляді різних образів, натяків або метафор.

А ось з ініціативністю у Риб в 2019 році буде явний дефіцит. Весь рік в їх душі будуть народжуватися різні задуми і плани, серед яких будуть вельми цікаві, однак до їх реалізації справа, швидше за все, так і не дійде. Найрозумніше, що можна зробити Рибам в такій ситуації, це не прагнути до самостійності, а знайти своє місце в якомусь колективі або команді. Тут творча фантазія і загострена інтуїція Риб можуть проявити себе найбільш позитивним чином.

А найкращим рішенням для них в 2019 році буде зосередитися на якій-небудь творчості, наприклад, музиці чи живописі. Саме в цій сфері їм можуть відкритися глибини, які межують із справжнісінькою містикою.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net