Режим воєнного стану вводиться з 14:00 26 листопада. Що ще цікавого повідомив Турчинов

Режим воєнного стану вводиться з 14:00 26 листопада. Права і свободи громадян будуть обмежені тільки в разі посилення агресії РФ, – Турчинов.

Верховна Рада України 276 голосами народних депутатів прийняла Закон України про затвердження Указу Президента України “Про введення воєнного стану в Україні”.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

  • Верховна Рада підтримала! В Україні запровадять воєнний стан

    Указ Глави держави передбачає введення строком на 30 діб правового режиму воєнного стану в регіонах України, що межують з РФ і Придністров’ям, починаючи з 14:00 26 листопада до 26 грудня поточного року – у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Чернігівській , Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, а також у внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

    Перед початком обговорення законопроекту Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив, що під час правового режиму воєнного стану конституційні права і свободи людини і громадянина можуть бути обмежені тільки відповідно до законів і Конституції України і виключно в разі загострення військової ситуації і посилення агресії РФ.

zakarpatpost.net