Гороскоп кохання на 2019 рік. Близнюки фліртуватимуть, Стрільці крутитимуть романи, Риби шукатимуть любов

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Отже, гороскоп кохання на 2019 рік.

Овен (21.03 – 20.04)

Раз уже гороскоп обіцяє Овнам підвищену увагу і симпатії оточуючих, то насамперед все це буде проявлятися в сфері любові! У 2019 він не раз опиниться в центрі чиєїсь захопленої уваги, так що варто йому лише захотіти, і вона  легко може перерости в нове романтичне знайомство.

Ті Овни, які знаходяться в пошуку своєї половинки, в 2019 році мають максимальні шанси завести нові стосунки з симпатичною особою ​​протилежної статі. Ось тільки не факт, що ці відносини будуть відрізнятися міцністю – надто вже висока ймовірність того, що закоханий Овен прийме коротку закоханість за велику любов.

З цієї причини зірки радять Овнам бути трохи стриманішими в прояві почуттів, перевіряючи відносини на міцність і тривалість. Не потрібно поспішати з прийняттям важливих рішень, нехай час покаже, наскільки сильні і міцні ваші почуття.

Телець  20.04 – 20.05

У плані любові в 2019 році зірки будуть нещадні до Тельця, поставивши його перед вибором: або любов, або прибуток. На жаль, поєднати успіхи на любовному і грошовому фронтах йому буде складно! Занурившись з головою в солодкий вир любові, Телець ризикує втратити прибуткові можливості, а погнавшись за прибутком – ризикує пройти повз ту людину, яка могла би стати його долею. Такий ось непростий вибір. Втім, серце підкаже Тельцю, що йому важливіше.

Якщо Телець знаходиться в пошуку своєї половинки, зірки настійно рекомендують йому на якийсь час забути про справи і частіше з’являтися в тих місцях, де шанси завести романтичне знайомства максимально високі – на вечірках, виставках, святкових заходах.

Ну а тим, хто вже перебуває у стосунках, зірки радять частіше з’являтися на таких же заходах разом. І не потрібно боятися з головою зануритися в атмосферу романтичних безумств, це тільки зміцнить ваші почуття!

Близнюки 21.05 – 21.06

Весь рік у любовному гороскопі Близнюків головним трендом буде непередбачуваність і спонтанність. Протягом року зірки та обставини обіцяють не раз переплутати Близнюкам всі їхні плани, але це може виявитися не так вже й погано! Погодьтеся, любов – це сфера, де одноманітність і передбачуваність вбивають живі емоції, перетворюючи їх на рутину. Але в 2019 році зірки дають Близнюкам чудовий шанс оживити свої почуття. Питання тільки в тому, як правильно використовувати цю можливість. Підступ в тому, що Близнюки можуть піти по найпростішому шляху, розплескати свої емоції на безліч партнерів. Але це навряд чи піде їм на користь – чимало любовних зв’язків і пригод рано чи пізно залишать їх у розбитого корита.

Замість цього зірки радять присвятити рік тій людині, яку вони дійсно люблять, відмовившись від будь-якого флірту на стороні.

Рак 22.06 – 22.07

Тим Ракам, які знаходяться в пошуку другої половинки, зірки рекомендують частіше влаштовувати вдома цікаві вечірки, запрошуючи на них близьких за духом та інтересами людей. Та й від запрошення на схожі заходи теж відмовлятися не варто. Саме в такій дружній атмосфері Рак уміє викликати інтерес у того, до кого і сам нерівно дихає.

Що ж стосується тих, хто вже перебувають у стосунках, то їм не завадить час від часу відволікатися від клопотів, інакше Рак і сам не помітить, як в його відносинах з коханою людиною вся романтика непомітно розчинюється в побуті.

Тому зірки радять Раку більше часу присвячувати своїй коханій людині: спілкуватися на цікаві теми, здійснювати спільні прогулянки, хоча б іноді влаштовувати романтичну вечерю при свічках.

Лев 23.07 – 22.08

Це, мабуть, найкращий рік для того, щоб Лев знайшов собі гідну пару. Зірки обіцяють надати йому особливого шарму, що зробить Льва чарівним в очах протилежної статі.

Але для цього Льву категорично не можна відсиджуватися в куточку, навпаки, він повинен сам проявляти ініціативу, сміливість і рішучість. Не бійтеся зробити перший крок, не бійтеся блищати – і тоді зірки будуть на вашому боці!

Секрет привабливості Льва – це яскраві фарби в усьому: в одязі, в спілкуванні, в ідеях. Звичайно, це не означає, що Льву потрібно використовувати кричущий макіяж і надто строкаті кольори в одязі, але додати в свій повсякденний вигляд яскравих фарб буде дуже корисно.

Ну а головними козирями Льва в плані любові будуть його спокійна впевненість у собі і привітна посмішка. Перед таким чарівним Левом в 2019 році не зможе встояти ніхто. І навіть якщо Лев давно вже у відносинах, це анітрохи не зашкодить йому, а тільки лише додасть позитивних балів в очах коханої людини.

Діва 23.08 – 22.09

У плані любові 2019 рік – хороший час для того, щоб вивести відносини зі своєю коханою людиною на новий рівень. Але ключ до цього знаходиться не в розмовах з партнером, а головним чином в душі самої Діви. Зірки рекомендують менше звертати увагу на дрібниці і спробувати прийняти партнера таким, яким він є, з усіма його перевагами і недоліками. Якщо це вийде – значить, перед Дівою дійсно її друга половинка. Але якщо спробуєте виправити «недоліки» партнера, в тому числі за допомогою спільного обговорення цього питання, то вони, на жаль, ні до чого доброго не приведуть.

Справа в тому, що протягом усього 2019 року емоції будуть дуже заразливі, тому навіть легкий натяк на критику може сприйматися в штики, спровокувавши бурю.

Зате якщо Діва зуміє зосередитися на перевагах свого обранця, прощаючи йому ті чи інші його недоліки, це викличе в ньому таку відповідну подяку, що їх любов заграє новими, неймовірно яскравими фарбами. І, повірте, воно того варте!

Терези 23.09 – 23.10

У плані любові зірки радять Терезам у 2019 році взяти ініціативу в свої руки. Не потрібно чекати милості у зірок – вони будуть прихильні, але тільки до того, хто готовий діяти рішуче і сміливо. Любов – це не та сфера, де все можна виміряти і прорахувати, для любові потрібні живі почуття і трішки сміливості.

Тож якщо Терези готові зустріти свого обранця, зірки можуть надати такий шанс. Решта залежить від них самих. Не бійтеся проявити наполегливість, зайвий раз звернути на себе увагу особи, яка вам симпатична. Зрештою, знайдіть будь-якої привід для того, щоб зав’язати розмову. Все що завгодно, але не сидіть склавши руки, тому що щастя саме не прийде до ваших дверей.

Якщо ж Терези вже перебувають у відносинах, то у них протягом року буде непоганий шанс зміцнити їх або навіть вивести на новий рівень. Але знову ж таки, тут теж доведеться проявляти ініціативу або  швидше погоджуватися на пропозиції партнера. Повірте, ваш партнер буде вам за це вдячний.

Скорпіон 24.10 – 22.11

У плані любові зірки настійно рекомендують Скорпіону привнести у відносини часточку легкості і безпосередності, яких бракує. Зайва серйозність – це не завжди добре, особливо в питаннях любові. Навіть якщо Скорпіон виношує якесь важливе рішення, зовсім не обов’язково перетворювати його на якийсь пихатий офіціоз. Життя – гра, і любов – гра, і у Скорпіона в 2019 році буде чимало шансів зробити ці ігри по-справжньому цікавими і запальними.

Словом, більше гумору, більше безпосередності і посмішок! Зірки в наступаючому році радять Скорпіону імпровізувати, відходячи від нудних правил і обридлих схем. Нові місця, нові знайомства, нові інтереси і враження – все це не тільки урізноманітнює його життя, а й зміцнить стосунки з коханою людиною.

Ну а для тих Скорпіонів, які знаходяться в пошуку своєї другої половинки, саме така легкість допоможе розтопити будь-який лід і зробить його чарівним.

Стрілець 23.11 – 21.12

Рік Свині – той рідкісний випадок, коли зірки будуть сприяти як у справах, так і в любові. В крайньому впадку симпатій з боку протилежної статі Стрілець ризикує отримати більше, ніж зазвичай. Його усмішка буде особливо чарівною, а інтерес в його очах настільки непідробним і щирим, що не захопитися ним буде важко.

А решта буде залежати від самого Стрільця. Варто йому захоті-ти – і він легко може піти з головою в нові відносини. Або ж може бути вітряним і безрозсудним, фліртуючи направо і наліво. Як тут бути – це вирішувати самому Стрільцю.

Але якщо Стрілець хоче досягти дійсно справжнього щастя, йому не варто розмінюватися на швидкоплинні романи. В цей рік зірки дають шанс створити або зміцнити відносини з людиною, з якою Стрільцю буде по-справжньому цікаво і тепло. Ну а для того, щоб перевірити, чи та людина перед вами, спробуйте з ним разом помріяти – саме в спільних мріях легко пізнається справжня близькість.

Козеріг 22.12 – 20.01

У плані любові в 2019 році зірки настійно рекомендують Козерогу довіритися долі і власній інтуїції. Рік обіцяє йому цікаве любовне знайомство, яке може радикально змінити все його життя.

Цікаво, що робити для цього Козерогу практично нічого не доведеться – достатньо просто не противитися своїм почуттям, не ховати очі і не відмовлятися від пропозицій познайомитися. Просто не бійтеся відповісти посмішкою на посмішку – і все ваше життя може неймовірним чином змінитися на краще.

Якщо ж Козеріг вже знаходиться у відносинах, в 2019 році йому корисно буде на час поступитися ініціативою своєму партнерові. Це дозволить уникнути багатьох прикрих непорозумінь у відносинах. Тим більше Козерогу не слід тиснути на партнера або критикувати його – це тільки погіршить ситуацію.

Ну а якщо в їх відносинах назріли якісь складності, то найкраще, що можна тут зробити – це поділитися своїми думками з ким-небудь з близьких друзів. Це допоможе поглянути на ситуацію з іншого боку, і тоді серце підкаже, як діяти.

Водолій 21.01 – 18.02

На 2019 рік Купідон вже заготовив для Водолія сагайдак зі стрілами, тож Водолій ризикує не раз і не два стати жертвою власної улюбливості. Інша справа, що рани від цих стріл навряд чи будуть занадто глибокі. Почуття, які раз по раз будуть несподівано розгоратися в душі Водолія, так само несподівано будуть і проходити, пробігаючи по його життю, немов сонячний заєць по стіні будинку.

Тож якщо Водолій шукає серйозних стосунків, в 2019 році йому краще не поспішати ні з висновками, ні зізнаннями в коханні. Дайте почуттям відлежатися, перевірте їх часом, щоб нова зграя сонячних зайців не сплутала всі ваші карти і плани.

Особливо це стосується тих Водоліїв, які вже перебувають у відносинах: доля приготувала випробування для їхніх почуттів. Не піддавайтеся швидкоплинним душевним поривам. Якщо вам дорога людина, з якою ви вирішили пов’язати своє життя, ви легко пройдете всі ці випробування, що зробить ваші відносини тільки міцнішими і чистішими.

І ще одна невелика порада Водоліям: зірки в 2019 році будуть щедро наповнювати вас емоціями, тому не витрачайте цей час даремно, частіше влаштовуйте своєму обранцеві або обраниці маленькі свята. Просто так, без жодного приводу.

Риби 19.02 – 20.03

Тим Рибам, які знаходяться в пошуку своєї другої половинки, в 2019 році ніщо не буде заважати настільки сильно, як їх власний ідеалізм. Зірки рекомендують їм хоча б час від часу спускатися з недосяжних висот своїх фантазій в світ реальних людей.

Звичайно, очікувати принца на коні (нехай навіть і не на білому) – заняття захоплююче, але не дуже перспективне. Реальні люди неминуче мають будь-які недоліки, але часто саме вони роблять нас живими, вигідно відрізняючи від бездушних ляльок.

Тож якщо Риби планують відшукати серед претендентів на їх руку і серце споріднену душу, їм потрібно, відкинувши дрібниці, чесно відповісти собі на питання: чи комфортно їм поруч з цією людиною? Якщо так, то це і є любов.

Подібну пораду можна дати і тим Рибам, які вже перебувають у відносинах. За час стосунків у вас накопичилися якісь претензії один до одного? Тоді 2019 рік – це хороший час для того, щоб визначити головне. Якщо у ваших стосунках є те саме тепло, то будь-які дрібниці легко згладити за допомогою доброго гумору.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net