Закарпатець прийшов у гості, напився з господарем, вдарив його пляшкою по голові та добив поліном

За фактом умисного вбивства мешканця Берегова поліція розпочала слідство.

У порядку статті 208 КПК України підозрюваного у злочині затримали до ІТТ.

Вчора, 27 листопада, до поліції із заявою про виявлення тіла свого 49-річного співмешканця звернулася 34-річна берегівчанка, повідомоляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За викликом виїхали правоохоронці та медики. Останні констатували – на тілі чоловіка виявлено тілесні ушкодження, що призвели до смерті.

За фактом умисного вбивства у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановили, що за кілька годин до смерті, потерпілий разом зі своєю співмешканкою та 43-річним товаришем відпочивали за місцем проживання загиблого. Під час застілля, між потерпілим та гостем виник конфлікт, у ході якого останній вдарив господаря пляшкою по голові. Після цього чоловік взяв дерев’яне поліно та наніс потерпілому ще кілька ударів по голові. Від отриманих травм 49-річний помер.

Спільним нарядом співробітників Берегівського відділу поліції та працівників Управління поліції охорони фігуранта справи затримали. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання Берегівського відділу поліції. У справі триває досудове слідство. Найближчим часом правоохоронці повідомлять чоловікові про підозру та звернуться до суду для обрання йому міри запобіжного заходу.

zakarpatpost.net