Гірлянди за 500 тис., ялинка за 166 тис.: як Україна готується до Нового року

В Україні вже почали підготовку до Нового року. Через Prozorro. Продажі держзамовники купують новорічні ялинки, святкову ілюмінацію, солодощі.

У Дніпрі аукціон на купівлю штучної ялинки завершився 24 жовтня. Її придбали за 166,7 тис. грн. Ялинку висотою 10 м встановлять до 18 грудня, йдеться на “Prozorro.Продажі”, пише gazeta.ua.

У Миколаєві закупили святкову ілюмінацію “Зоряне небо” за ціною 489,9 тис. грн. Ілюмінація нараховує 165 гірлянд білого кольору. Витримуватиме пориви вітру, дощу та різку зміну температури.

Державні замовники оголошують тендери на закупівлю солодощів. Наприклад, навчально-реабілітаційний центр “Шанс” Дніпропетровської обласної ради придбав новорічних подарунків на 27 тис. грн. Завдяки аукціону вдалося зекономити 50 тис. грн бюджетних грошей. Їх спрямують на реабілітацію дітей.

Один із найдорожчих новорічних тендерів, який чекає на пропозиції від бізнесу, оголосили у Дніпрі. Йдеться про 3,2 млн грн на закупівлю послуг з монтажу ілюмінації та прикрас на центральній площі міста та головній вулиці.

Тендери на закупівлю ілюмінації та її монтаж оголосили в Запоріжжі та Горішніх Плавнях.

У Деснянському ройоні Києва за 10-метрову ялинку готові заплатити 195 тис. грн. Ця сума може зменшитися під час конкурентних торгів. Їх призначено на 13 листопада.

zakarpatpost.net