Чим для закарпатців важливий проект «Впливові люди Закарпаття ТОП-100»

Зазвичай газета «Неділя Закарпатські новини» знайомить читачів із успішними людьми, які мають чим поділитися з іншими, які відомі серед закарпатців і які прославляють наш край далеко за його межами. Саме так і з’явилася ідея зробити рубрику «Я#Успіх» , пише газета «Неділя Закарпатські новини».

У нас справді багата на таланти область. Ми маємо чимало дійсно унікальних постатей у всіх галузях – цікавих, яскравих особистостей, якими можемо пишатися.

Однак цього разу мова піде не про успішних людей, а про успішний проект. А саме про спецпроект газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

Тож чим для закарпатців  важливий проект «Впливові люди Закарпаття ТОП-100»

Передусім тим, що завдяки цьому рейтингу люди дізнаються про найбільш цікавих, успішних земляків, мають на кого рівнятися, можуть вивчати їхній досвід і складати власний план досягнення цілей.

Крім того, для підприємців проект є потужним майданчиком для реклами. Адже про них розміщено інформацію поруч із найвідомішими людьми Закарпаття. Тобто про їхню справу стане відомо найбагатшим і найбільш впливовим в області людям, які можуть стати їхніми клієнтами.

«Розміщення реклами у спецпроекті «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100» є чудовою можливістю заявити про себе у найелітніших колах Закарпаття. Така реклама завжди ефективна, бо працює на майбутнє. Сьогодні люди настільки звикли до усіх видів реклами, яка їх оточує в цифровому та реальному світі, що боротьба за увагу споживача стає все запеклішою. Тому невимушена інформація серед найвідоміших представників сфер бізнесу і політики, науки, мистецтва, освіти та інших галузей має всі шанси привернути увагу. Потенційними клієнтами наших рекламодавців може стати кожен, кому журнал потрапить до рук. Тобто це – дуже хороша інвестиція у свій бізнес. Подібним чином рекламуються найвідоміші компанії світу, які співпрацюють із виданнями, що складають рейтинги успішних людей», – розповіла випусковий редактор проекту «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100» та головний редактор газети «Неділя Закарпатські новини» Оксана Островерх.

Звичайно, плюсів від проекту ще дуже багато, адже на Закарпатті він єдиний. Престижний глянцевий журнал привертає увагу вже сам по собі. До того ж наразі подібних  рейтингів одиниці у всій Україні і то переважно в Києві, а, отже, він є унікальним та цінним для нашої області.

І це ще не все, бо газета «Неділя Закарпатські новини» і надалі планує радувати закарпатців нечуваними досі вражаючими подіями.

Журнал «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100 уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net