Гороскоп здоров’я на 2019 рік: Терезам час відпочити, Дівам – змінити харчування, Водоліям – гуляти на свіжому повітрі

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Гороскоп здоров’я на 2019 рік

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп для Овнів на 2019 рік передбачає не найкращу  для них обстановку. Через несумісність двох стихій – землі (під заступництвом символу року) і вогню (що характеризує знак зодіаку) – людина може відчувати нездужання, можуть статися нервові зриви, депресія. Недосипання і брак відпочинку є частою причиною виникнення психічних захворювань.

Від постійної напруги і стресу можуть з’явитися проблеми з роботою судин і серця. Це, в свою чергу, є причиною постійних головних болей та інших неприємностей.

Слідкуйте за вухами і очима. При перших же ознаках захворювань слід звернутися до фахівців.

Особливу увагу слід приділити походам до невролога і кардіолога.

Неправильне харчування не-від’ємно входить у число збудників різних хвороб, починаючи ожирінням і закінчуючи алергією. Щоб уникнути неприємних наслідків, слід збалансувати свій раціон.

Телець  20.04 – 20.05

У 2019 році серйозних проблем у Тельців зі здоров’ям не передбачається. Однак слід не забувати про хронічні захворювання, особливо в сезон загострення. Тельці більше схильні до захворювань горла і шиї.

Можуть бути проблеми з щитовидною залозою. У цьому випадку варто відвідати ендокринолога.При появі перших ознак простудних захворювань слід звернутися до терапевта. Дрібні хвороби, яким вчасно не приділено увагу, можуть вилитися в серйозні ускладнення у вигляді запалення лімфатичних вузлів.

Проблема з ожирінням встане дуже гостро. Необхідно буде переглянути свій раціон і режим харчування, дотримуватися дієти.

Близнюки 21.05 – 21.06

Організм Близнюків в 2019 році буде працювати на знос. Найімовірніше, ви будете жертвувати часом на здоровий сон, харчування і просто відпочинок на догоду безлічі важливих справ. Щоб не спровокувати серйозні проблеми зі здоров’ям, будуйте свій розпорядок дня з урахуванням усіх необхідних для активного самопочуття процедур.

Зірки пропонують звернути увагу на профілактику хронічних захворювань, особливо в сезони їх загострень.

Розташування планет, особливо в першому кварталі, буде створювати безліч напружених аспектів, що впливають на серцево-судинну систему. Тому якщо ви страждаєте недугами, пов’язаними зі стрибками тиску або іншими захворюваннями, що стосуються цієї галузі, будьте уважні до свого самопочуття. Постарайтеся знизити рівень холестерину і займіться легкими кардіотренуваннями.

Рак 22.06 – 22.07

Стан здоров’я цього року не буде доставляти занепокоєнь. Крім того, ті недуги, які супроводжували вас останнім часом, нарешті відступлять. Раки за своєю природою, як правило, мало проявляють фізичну активність. Однак гороскоп обіцяє вам небувалий приплив сил і тягу до спорту.

Якщо навесні ви почнете відчувати сильну втому, сонливість,  зниження працездатності, неодмінно починайте комплексно приймати вітаміни. Інакше це може серйозно вплинути на якість вашого життя.

Лев 23.07 – 22.08

Недуги і хвороби очікуються стандартні. Проблеми з опорно-руховим апаратом викличуть дискомфорт. З ними можна боротися не тільки медикаментозно, а й завдяки постійним легким фізичним навантаженням. Можуть виникнути проблеми з печінкою і травною системою. Рекомендується переглянути раціон і режим харчування.

Діва 23.08 – 22.09

Людям, народженим під сузір’ям Діви, слід бути гранично акуратними зі здоров’ям в цей період. Організм буде вразливий до різних хвороб. Слідкуйте за емоційним станом. Може виникнути депресія, слабкість, смуток, пригніченість. Потрібно намагатися не потрапляти в стресові ситуації. Якщо ж ви все-таки натрапили на конфлікт, слід його проігнорувати. Гарною підмогою виявиться здоровий спосіб життя і фізичні вправи. Слід звернути увагу на травну систему. Потрібно відмовитися від спиртних напоїв, жирної і смаженої їжі. Простудні захворювання будуть турбувати жінок-Дів практично весь рік.

Терези 23.09 – 23.10

Зірки попереджають: жарти зі здоров’ям погані, не переоцінюйте свої сили перед начальством і в домашніх справах, інакше вас може спіткати нервове виснаження або депресивний стан. Представники знаку, не здатні контролювати свої почуття, ризикують бути на грані нервового потрясіння.

Непоганий час присвятити себе навчанню медитації або іншим способам розслаблення. Теплою весною зірки обіцяють Терезам повноцінний відпочинок під час відпустки, для сімейних Терезів відпустку рекомендується провести в колі сім’ї.

Уникайте надмірного вживання кави, тоді проблеми зі шлунком обійдуть вас стороною.

Скорпіон 24.10 – 22.11

Зірки попереджають про невеликі неприємності на початку року. В першу чергу можуть загостритися хронічні захворювання. Тому зверніть уваги на внутрішні органи, які найбільш схильні до частих захворювань. Проведіть профілактичне лікування, намагайтеся більше відпочивати і правильно харчуватися.

Зверніть увагу і на простудні захворювання: невчасне лікування  принесете організму значні  ускладнення. До кінця року всі недуги відійдуть на другий план, самопочуття поліпшиться і не тільки фізичне, а й психологічне.

Стрілець 23.11 – 21.12

Зірки малюють не райдужну картину для представників зодіаку. Оскільки 2019 рік перехідний, то для Стрільців він виявиться досить важким в плані подолання труднощів. Особливо сильно може постраждати нервова система. Постраждати також може і травна система, порушення обмінних процесів приведуть до неконтрольованих стрибків маси тіла, при цьому можливе ожиріння.

Бережіть печінку! В умовах сильного стресу і постійного навантаження, через вживання нездорової їжі і алкоголю вона схильна до серйозних хвороб і руйнування. Є небезпека загострення інших хвороб, особливо хронічних.

Козеріг 22.12 – 20.01

Зірки прогнозують незначне погіршення стану здоров’я. У зоні ризику виявиться травна система. Можуть з’явитися проблеми з шлунком і кишечником, болі в животі. Причиною стануть постійні перекуси, вживання їжі швидкого приготування. Для попередження таких проблем слід переглянути свій раціон і не порушувати режим харчування. Головні болі також будуть супроводжувати представників цього знаку. Необхідно іноді відпочивати і отримувати масаж шиї і голови.

Водолій 21.01 – 18.02

Астрологи рекомендують менш вразливо ставитися до чужих проблем, є ймовірність нервового перезбудження, на тлі якого відкриються досі невідомі вам недуги. Бережіть свої психологічні емоції. Під час невеликого проміжку між роботою і нагальними справами у вас з’явиться нетривалий період відпочинку, під час якого забудьте про свої і чужі проблеми. Дайте собі розслабитися. Але ні в якому разі не залишайте без уваги втрату сил і погане самопочуття, намагайтеся більше гуляти на свіжому повітрі.

Риби 19.02 – 20.03

Серйозних проблем зі здоров’ям не буде. Легкі нездужання можуть трапитися через надмірну завантаженіть на роботі і неправильне харчування. Для зняття стресу, який наздоганятиме вас протягом року кілька разів, займіться пробіжками. Найбільша проблема зі здоров’ям – це мігрень. Вам необхідно навести порядок в своїх думках і поберегти опорно-руховий апарат. Нерідко цей знак ускладнює невеликі проблеми зі здоров’ям надуманими діагнозами. Не займайтеся самолікуванням.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net