В Ужгороді хтось вирішив відправити в останню путь стару набережну

І причаститися при цьому горілкою

Пристрасті довкола набережної Незалежності в Ужгороді киплять давно. Зараз вони вже трохи стихли, адже мешканці міста побачили, як гарно виглядатиме оновлена частина улюбленого місця для прогулянок.

Наразі проїжджу частину набережної заасфальтовано, а на тротуарі, через який власне і виник конфлікт, роботи тривають. Якби активісти не блокували роботу ремонтників, зараз було б зроблено набагато більше.

Тим не менше, хтось досі оплакує стару радянську шлакобетонну бруківку і вирішив напевно на одній із лавиць похмелитися.

Хоч пляшка порожня, та ні її, ні два одноразові стакани в смітник ніхто не викинув. Наслідити за собою таким чином у нас дехто дійсно любить, а при цьому ще й пафосно говорити про європейські цінності, про чистоту і порядок.

А тим часом над набережною постав грізний монстр, що дивиться на неї із площі Народної. За благословення обласної влади пам’ятник жертвам Голодомору встановили не на Кальварії, а в людному туристичному місці. Щоправда, раніше ніхто не знав, який він матиме жахливий вигляд.

А наразі триває збір підписів за перенесення «Свічі пам’яті», яку ужгородці не полюбили одразу, в інше місце.

Підтримати петицію можна за посиланням.

zakarpatpost.net