Гороскоп на 1 грудня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу на стороні тих, хто не нехтує порядком, так що якщо у вас вийшло прийти на роботу без запізнення, ви вже на півдорозі до успіху!

Сьогодні досить дотримуватися елементарних правил, щоб справи йшли краще, ніж звичайно. І навпаки: якщо ви хочете, щоб все пішло з рук геть погано, просто відкладіть свої справи трохи на потім. В іншому ж, це день логіки і прагнення все впорядкувати. Зірки схиляють до самоорганізації, а також до організації будь-яких заходів, планування і наведення порядку в справах. Протягом дня можливі зустрічі зі старими друзями, пропозиція брати участь в будь-яких нових проектах або просто запрошення на зустріч, яка довго відкладалася.

ОВЕН

Нині вам практично нічого не треба робити для того, щоб завоювати прихильність оточуючих – вони і так будуть на вашому боці. В роботі, в бізнесі, в дружбі, в коханні будете користуватися підвищеним попитом! Зірки радять витратити цей день на те, щоб налагодити нові контакти, заручитися чиєюсь підтримкою, влитися в колектив, просунути проект, попросити когось щось зробити або не робити. Ідеї будуть виглядати привабливо, а слова – переконливо, так що можете розраховувати на потрібний результат.

ТЕЛЕЦЬ

На вас чекає чудовий день для навчання, розумової роботи і планування майбутнього. Ви будете багато працювати, але робота принесе вам задоволення – як моральне, так і фінансове. Врешті-решт настав час попрацювати на перспективу. Увечері, після роботи, корисно буде почитати цікаву книгу, або зайнятися медитацією.

БЛИЗНЮКИ

Справи у вас обіцяють складатися вдало навіть без особливих зусиль з вашого боку! Це один з небагатьох днів, коли бажання будуть збігатися з можливостями. Не виключено, що доля порадує вас приємним сюрпризом, романтичною зустріччю або несподіваними грошима. Якщо ж ви планували великий проект або відповідальну розмову – завтра саме час здійснювати задумане. Девіз дня: «Не бійся вирушати в дорогу, бійся залишатися на місці!»

РАК

Зірки радять зачекати із вирішенням важливих питань. Крім того, радьтеся з оточуючими: в роботі доречно запитати поради фахівця, а в побуті – призначити мудрого третейського суддю. А найкраще цей день присвятити поїдкам. Дорога обіцяє бути захоплюючою і цікавою. Можете відправитися на відпочинок, бодай у кафе після роботи.

ЛЕВ

Нині, скоріш за все, будете повністю задоволені перебігом своїх справ – події обіцяють розвиватися так, як ви і планували. Крім того, не виключені приємні сюрпризи і подарунки долі, на зразок позачергової премії, вдалої покупки, знайомства, компліменту, закоханого погляду. Іншими словами, сьогодні у вас навряд чи буде привід нарікати на обставини, так що ви здатні буквально випромінювати позитив, щедро ділячись своїм хорошим настроєм з усіма, хто знаходиться поруч.

ДІВА

День віщує хороші можливості, однак не пройдіть повз них і використайте їх сповна. Щоб день виявився продуктивним, не слід розслаблятися. Запорука успіху – уважність у справах, енергійність і настрій на позитив. Найбільше таланитиме у коханні, партнер радуватиме вас приємними сюрпризами. Здивуйте кохану людину і ви.

ТЕРЕЗИ

Нині ви будете відмінним дипломатом і при бажанні зможете знайти спільну мову з ким завгодно – і з колегами, і з друзями, і з начальством, і навіть з незнайомими людьми. Так що якщо у вас накопичилися до якоїсь людини делікатні питання, зірки радять не відкладати розмову на інший день. Сьогодні ви зумієте донести свої почуття і думки до співрозмовника і маєте всі шанси на те, що вас правильно зрозуміють.

СКОРПІОН

День віщує хороші можливості, однак не пройдіть повз них і використайте їх сповна. Щоб день виявився продуктивним, не слід розслаблятися. Запорука успіху – уважність у справах, енергійність і настрій на позитив. Найбільше таланитиме у коханні, партнер радуватиме вас приємними сюрпризами. Здивуйте кохану людину і ви.

СТРІЛЕЦЬ

Зірки попереджають, що можуть виникнути перешкоди, проте ви їх легко подолаєте. Просто нині вам доведеться витратити на виконання будь-яких завдань набагато більше часу і енергії, ніж зазвичай. Корисними можуть стати подорожі, особливо на лоно природи, де можна відпочити і тілом, і душею, і відключитися від щоденної суєти.

КОЗЕРІГ

На нині гороскоп обіцяє успіх у справах, проте «винною» в цьому буде аж ніяк не сліпа удача. Зірки наділяють вас рішучістю, активністю і ще цілим набором якостей, які дозволять із успіхом долати перешкоди і братися практично за будь-які справи. Навіть дуже ненадійні і заплутані проекти можуть опинитися Близнюкам по плечу. А все тому, що ви будете точно знати відповідь на два питання: що треба робити і головне – як.

ВОДОЛІЙ

Нині – день, коли найбільший успіх в будь-яких справах принесе співпраця з оточуючими. В принципі, можете діяти і самостійно, на свій страх і ризик, однак злагоджені дії в команді дозволять домогтися свого швидше і з кращим результатом. Взагалі, нині варто чекати від людей тільки найкращого: не виключено, що хтось підкине цікаву думку, дасть цінну пораду або поділиться позитивними новинами!

РИБИ

День варто присвятити обмірковуванню найскладніших завдань і будівництву планів на майбутнє – це буде виходити просто чудово. День наділяє вас вмінням аналізувати, а також вибудовувати складні, хитромудрі схеми. Завдяки цьому, нині ви здатні знайти рішення будь-якої проблеми, а плани на майбутнє будуть ґрунтовні, глобальні і надійні, як Велика Китайська стіна.

zakarpatpost.net