Хто вони, впливові люди Закарпаття 2018 року?

Хто вони, впливові люди Закарпаття?

Зазвичай газета «Неділя Закарпатські новини» знайомить читачів із успішними людьми, які мають чим поділитися з іншими, які відомі серед закарпатців і які прославляють наш край далеко за його межами. Саме так і з’явилася ідея зробити рубрику «Я#Успіх».

У нас справді багата на таланти область. Ми маємо чимало дійсно унікальних постатей у всіх галузях – цікавих, яскравих особистостей, якими можемо пишатися.

Однак цього разу мова піде не про успішних людей, а про успішний проект. А саме про спецпроект газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

Тож чим проект цікавий?

Звичайно тим, що відкриває Закарпаттю, Україні і світу нові імена.

Багато хто з тих, хто був представлений у ТОПах попередніх років, до того часу був відомим лише у вузьких колах. А газета «Неділя Закарпатські новини» розкрила людину, розповіла про неї іншим, таким чином за 15 років зробивши відомими та впливовими тисячі земляків. Потім від них брали інтерв’ю провідні телеканали, вони ставали експертами у своїх галузях.

У проекті редколегія намагається представити  людей максимально об’єктивно і правдиво, розкласти їх по категоріях.

Крім того, із року в рік у області з’являється багато нових яскравих постатей, які так чи інакше впливають на думку  інших та на різні аспекти життєдіяльності області. Тим часом про декого забувають, тож у списку імена постійно змінюються – одні поступаються місцем іншим.  Отже, за допомогою спецпроекту закарпатці можуть відстежувати, як змінюється еліта краю – політична, культурна, бізнесова, релігійна та інша.

Але, як би там не було, у ТОПі завжди зібрані ті, хто має успіх та вплив  у своєму середовищі – як на Закарпатті, так і за межами області та навіть держави.

Цікаво, що для того, аби стати одним із тих, чиє ім’я з’явиться в журналі «Впливові люди Закарпаття ТОП-100», не обов’язково бути мільйонером. Там представлено також науковців та активістів, кращих спортсменів та військових, журналістів та волонтерів.

Отже, усе чесно і справедливо.

Журнал «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100 уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net