25 років успішного досвіду, професіоналізму та гарантії

7 грудня 2018 року СП «Ревайвел-Експрес» буде відзначати свій 25-річний ювілей.

СП «Ревайвел-Експрес» у формі ТОВ розпочало свою діяльність ще в 1993 році за адресою м. Чоп, на міжнародній трасі Будапешт – Київ – Москва на відстані 1,5 км від міжнародного автомобільного пункту пропуску «ТИСА» на кордоні з Угорщиною.

Основним напрямком нашої діяльності є надання транспортно-експедиторських та митно-брокерських послуг по митному оформленню вантажів.

На нашій території функціонує митна зона тимчасового контролю, призначена для проходження імпортних, експортних та транзитних вантажів, а також транспортних засобів з метою здійснення перевантаження з залізничного транспорту на автомобільний і навпаки або без зміни видів транспорту (з автомобіля на автомобіль), з оформленням відповідних митних і транспортно-супровідних документів. Також функціонує митний склад для зберігання всіх видів товарів.

Нещодавно, в рамках міжнародного проекту спільно з ПАО «Лінде-Газ» Україна на території нашого підприємства була збудована та введена в експлуатацію база по зберіганню вуглекислоти.

Особливою гордістю нашого підприємства є висококваліфікований, енергійний та дружній колектив. Середній стаж роботи наших працівників у сфері митно-брокерського обслуговування становить 15 років, що є надійною запорукою успіху в роботі з клієнтами.

Наша компанія має значний досвід роботи як з малим та середнім, так і з великим бізнесом. Так, за період діяльності нашої фірми ми співпрацювали з такими великими компаніями, як ПАТ «Лінде Газ Україна», ДП «Квазар Мікро-СДН», ТОВ «Орлан-Транс-Груп», ПрАТ «ТЕК Західукртранс», ТОВ «Об’єднана агровиробнича компанія», ЗАТ «Єврокар», ASSTRA AG, ОАО МП «Совтрансавто-Брянск-Холдинг», Rhenus Logistics SpA, Unionsped S.R.L., ТОВ «Танк Транс», ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг», Bayer AG, BASF, ТОВ «Голден Нектар», Gerbrueder Weiss, LKW Walter та ін. За останні два роки нами укладено понад двохсот договорів на здійснення митно-брокерських послуг як з українськими, так і з закордонними партнерами.

Крім традиційних митно-брокерських послуг наше підприємство також надає і інші послуги, які є необхідними для клієнтів при організації та забезпеченні перевезень експортного, імпортного, транзитного або іншого вантажу.

Наша компанія першою почала надавати послуги по оформленню страховок «Т1» на території України для перевезення вантажів територією усіх країн – членів Європейського союзу. На сьогоднішній день у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецке» ми оформляємо біля 1000 шт. «Т1» щомісячно. Основними нашими клієнтами є ТОВ «Орлан-Транс Груп», ПрАТ «ТЕК Західукртранс», ТОВ «Тиса-Транс», ТОВ «Авто Плюс», ТОВ «Авто Люкс», ТОВ «К Авто», ТОВ «АВТ-Карпати», ТОВ «Західтранссервіс», ПП Улашин О.П., ПП Барзун В.О., Експедиція Дешко, ПП Дешко В.В., ТОВ «Стеллар», ТОВ «ІВА-Транс», ТОВ «Закарпатєвротранс» та ін.

СП «Ревайвел-Експрес» у формі ТОВ здійснює щомісячно оформлення близько 500 гарантій по «договорах поручительства», які забезпечують дотримання вимог митного транзиту територією Євразійського митного союзу (Російська Федерація, Республіка Білорусь, Республіка Казахстан).

Ми організовуємо надання для своїх клієнтів фінансових гарантій (виданих гарантом) органам Державної фіскальної служби України під час або до декларування товарів до митного режиму транзиту, попереднього декларування товарів, до їх прибуття на митну територію України та під час декларування товарів до митних режимів, що передбачають сплату митних платежів або передбачають перебування товарів під митним контролем до моменту закінчення дії відповідного митного режиму.

На даний час у нас досить конкурентні ціни в усіх регіонах України. Зокрема, в підрозділах зони діяльності Закарпатської митниці ДФС нашим підприємством щомісячно надається більше 500 гарантійних документів.

Користувачами послуг оформлення фінансових гарантій є як перевізники, які здійснюють прохідний транзит вантажів через територію України, так і особи, відповідальні за сплату митних платежів при здійсненні внутрішнього транзиту по території України при вивезенні готової продукції, виготовленої в режимі переробки на території України, та переміщення товарів в режимі безмитної торгівлі.

У разі необхідності ми залучаємо воєнізовану (озброєну) охорону для здійснення супроводу цінних та підакцизних вантажів (алкогольні напої та тютюнові вироби).

СП «Ревайвел-Експрес» у формі ТОВ також в пунктах пропуску Вишнє Нємецьке – Ужгород (на кордоні зі Словаччиною), Захонь – Чоп (на кордоні з Угорщиною) та « Корчова – Краковець» (на кордоні з Польщею) надає послуги по митному оформленню товарів, що тимчасово ввозяться на митну територію України з використанням книжок (карнетів) А.Т.А.

Окремий підрозділ нашої компанії займається комплексним митно-брокерським обслуговуванням всієї зовнішньо-економічної діяльності підприємств (експорт, імпорт, переробка на території України, тимчасове ввезення на територію України, переробка за межами України (ремонт), митний склад і т.п.). Серед таких клієнтів ми можемо відзначити ТОВ «Бліцарт Продукціон» (виробник лиж торгової марки «Blizzard»), ТОВ «Луготекс» (виробництво швейних виробів), ТОВ «Конвектор» (виробництво конвекторів та опалювальних котлів). Наші спеціалісти, опираючись на великий досвід роботи, здатні запропонувати клієнтам не лише найбільш оптимальне митне обслуговування поточних операцій, але і розробку нових проектів, оцінку ризиків, аналіз впливу та узгодженість з питаннями бухгалтерського та податкового обліку.

Особливої уваги заслуговують наші можливості вирішувати найскладніші питання, які виникають при митному оформленні товарів. Суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності, яких обслуговують інші митні брокери, звертаються до нашої компанії за допомогою як до останньої інстанції, яка в змозі запропонувати правильне та оптимальне рішення з належним дотриманням чинного законодавства України.

Характеризуючи нашу компанію, хочемо також відзначити, що відділення експедиторів наших підприємств розміщені в міжнародних автомобільних пунктах пропусків МАПП «Тиса», «Ужгород», «Дякове» (Закарпатська митниця ДФС), «Іллічівськ» і «Рені» (Одеська митниця ДФС), МАПП «Краківець», «Рава-Руська» (Львівська митниця ДФС) та МАПП «Бачівськ» (Сумська митниця ДФС), де відбувається оформлення митних декларацій, фінансових гарантій та товаросупровідних документів для міжнародних автоперевезень.

Директор СП «Ревайвел-Експрес» у формі ТОВ Володимир Фленько зазначає: «Наша компанія дуже дорожить своїми клієнтами, вболіває за них і готова вирішувати найскладніші питання, тому і святкуємо свій ювілей під лозунгом «Разом з Вами 25 років». Також бажаємо своїм партнерам успіху, процвітання та плідної співпраці. Ми гарантуємо своїм діловим партнерам мінімізацію митних ризиків, своєчасне та якісне надання митно-брокерських послуг, якісну і професійну брокерську підтримку на всіх етапах зовнішньо-економічної діяльності.