Гороскоп на 4 грудня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп обіцяє вам принести довгоочікуваний спокій і тишу.

Найкраще, що можна зробити у вільний час, це завалитися на диван з книжкою, втім, і будь-які інші види інтелектуального відпочинку цілком підійдуть. Якщо ви не працюєте, сьогодні прекрасний день для того, щоб провести його за розгадуванням кросвордів або переглядом освітніх програм. На роботі ж майте на увазі, що думки будуть особливо ясними, а мозок – продуктивним.

ОВЕН

Сьогодні зірки гороскопу обіцяють підвищену ясність свідомості, логічність і спостережливість. Будь-які справи, що вимагають розумової роботи, будуть даватися легше звичайного. Однак не завжди достатньо знати, що і як зробити. Потрібно ще й хотіти це здійснити, а ось до ділової активності день вас, на жаль, зовсім не схиляє. Тільки зібравши волю в кулак, можна подолати свою лінь і пасивність. Тоді день виявиться надзвичайно плідним у сферах, що вимагають логіки і ясного розуму: в науці, навчанні, аналітиці, плануванні і т.д.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогоднішній день варто присвятити розробці планів, особливо тих, які приємно гріють душу або гаманець. У будь-яких проектах, пов’язаних із грошима і розумними способами їх витратити, зірки гороскопу віщують Тільцю успіх, хай то будуть фінансові вкладення, рішення про розширення бізнесу або плани про те, куди з’їздити у відпустку. Мозок Тільця обіцяє працювати чітко і конструктивно, виробляючи ідеї, головною перевагою яких є практичність.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні душа Близнюків буде вимагати інтелектуальних і філософських бесід, тому головною метою для нього стануть пошуки гідного співрозмовника. Втім, навіть якщо Близнюки такого не знайдуть, зірки гороскопу обіцяють, що нині вони все одно реалізують свою потребу в цікавому спілкуванні. Навіть просту дружню розмову Близнюки здатні звести до інтелектуальної суперечки або до азартних змагань в ерудиції! Близнюки налаштовані сперечатися до хрипоти, але важливий буде не стільки результат, скільки сам процес емоційного обміну думками.

РАК

Сьогодні існує велика ймовірність того, що Рак захоче зайнятися облаштуванням свого будинку або іншого особистого простору: машини, дачі, робочого місця. Більш того, хазяйновитість, яка прокинулася в ньому потребує негайно підключити до цього інших – ідеї Рака про облаштування побуту можуть відрізнятися глобалізмом, так що своїми силами йому не обійтися. Близьким Рака пощастить, якщо він обмежиться лише генеральним прибиранням – нині зі своїм розмахом він цілком здатний затіяти і капітальний ремонт.

ЛЕВ

Сьогодні Лев зможе, якщо захоче, блиснути своїми знаннями в будь-якій розмові! Зірки гороскопу наділяють його товариськістю і умінням невимушено демонструвати співрозмовнику свою ерудицію. Це дозволить йому вигідно себе показати, наприклад, здати іспит, підкорити своєю начитаністю співрозмовника, провести переговори, представити новий проект. В інтелектуальному спілкуванні Леву не буде рівних, ну а ерудиція буде актуальна у всьому, навіть в любові.

ДІВА

Сьогодні у Дів буде шанс взяти на себе якісь нові зобов’язання, які принесуть нові перспективи. Може йтися про пропозицію руки і серця, нову ділянку робіт, новий виток кар’єри тощо. Втім, навіть якщо цього не станеться, Діви можуть зіткнутися з ідеєю або ситуацією, яка з часом виведе їхнє життя на нову висоту. Зірки гороскопу радять Дівам не боятися нових обов’язків і зобов’язань: овчинка вичинки варта. Тим більше, якщо ця овчинка – ціле золоте руно.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези здатні відчувати невпевненість у всьому, за що беруться, і це не кращим чином позначиться на справах. Навіть якщо все йде гладко, Терези здатні відчувати масу коливань! Через це можливі затримки і пробуксовки. Щоб уникнути проблем, необхідно з самого ранку налаштуватися на активний, діловий лад, почавши день з зарядки і контрастного душу. Невпевненість зніме як рукою, а життя заграє новими фарбами!

СКОРПІОН

Нині Скорпіон може відчувати бажання як слід подискутувати! Кажуть, що будь-яка жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салат і скандал. Скорпіон же проігнорує перші дві, зосередившись на останньому. Його бойовий настрій загрожує вилитися в суперечки – бажання довести оточуючим свою правоту буде нездоланним. Єдиний вихід для оточуючих – це погодитися з аргументами Скорпіона: якщо його інтелектуальну перевагу визнають, Скорпіон буде повністю задоволений.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні у Стрільця є шанс переконатися в справедливості прислів’я «Не було б щастя, та нещастя допомогло». Є велика ймовірність того, що якісь несприятливі, на перший погляд, обставини в результаті обернуться для Стрільця удачею. Так що не варто нарікати на долю і робити поспішні висновки: сьогодні цілком може виявитися так, що під виглядом не дуже позитивних подій доля підкине Стрільцю приємний сюрприз!

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу радять Козерогу втекти від суєти, щоб залишитися один на один зі своїми думками – день схиляє до того, щоб слухати своє серце. Філософськи налаштовані Козероги можуть сміливо ставити будь-які питання – є велика ймовірність того, що, заглянувши в себе, вони отримають відповідь. Не треба боятися навіть таких глобальних питань, як «Чого я хочу від життя?», «Куди йду?», «Що робити далі?». Відповіді на них існують, і в глибині душі вони вже відомі, залишилося зізнатися в цьому собі.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні зірки гороскопу радять Водолію дізнатися про якусь людину краще. Мова не обов’язково йде про романтичне знайомство, цією людиною може виявитися і знайомий, і колега, і навіть випадковий попутник. Нині у спілкуванні Водолія буде керуватися логікою, а не емоціями, так що у нього є шанс дізнатися максимум інформації про кого завгодно. Замість звичайної розмови ні про що Водолій може випитати факти біографії і пристрасті співрозмовника, а також поділитися своїми, вивівши відносини на новий рівень. В майбутньому це обіцяє стати в нагоді Водолію.

РИБИ

Сьогодні зірки гороскопу радять Рибам заглянути в себе і задуматися над тим, чи не зайшов він у глухий кут в якомусь питанні? Можливо, це так, але Риби бояться собі в цьому зізнатися? Неважливо, якої галузі стосується питання, – дружби, роботи, грошей або любові. Час займатися самообманом пройшов, пора поглянути в обличчя фактам. Якщо, проаналізувавши події, Риби зрозуміють, що зайшов не туди, – не страшно. Тож нинісаме хороший день для того, щоб позбутися ілюзій і з усіх можливих варіантів вибрати правильний шлях.

zakarpatpost.net