Наталія Петій-Потапчук – найдуховніша жінка Закарпаття 2018 року

Хто в 2018 році став найбільш духовною людиною Закарпаття?

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у розділі «Духовність» переше місце посіла Наталія Петій-Потапчук – художній керівник та головний диригент заслуженого академічного Закарпатського народного хору.

Ця людина – душа не лише Ужгорода, але і всього Закарпаття. Вона показує область у всьому багатоголоссі не лише в Україні, але й за кордоном.

Чарівна, талановита і творча жінка, справжній лідер, неперевершений творець прекрасного.

А ось як про неї пишуть автори проекту:

«Одна з тих закарпаток, хто цілком «заслужив» високе державне звання. І не лише творчою роботою, хоча, здається, усі акції та види діяльності Наталії Петій-Потапчук містять творчу складову. Вона відстояла право великого колективу на отримання гідних зарплат, постійно працює над зміцненням його матеріальної бази. Чи не головним досягненням пані Наталії є розширення меж творчого буття, академічного за суттю колективу. Низка креативних акцій та проектів, започаткованих керівником хору, уже ввійшла до списку достойних та самобутніх традицій закарпатського культурного простору. І, схоже, Закарпатський академічний під проводом свого натхненника має намір цей список продовжувати…»

Про інших відомих особистостей, представлених у ТОПі читайте в унікальному журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net