Гороскоп на 8 грудня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні зірки гороскопу будуть щедро наповнювати вас активною енергією, цілеспрямованістю і вірою у власні сили.

Все це, безумовно, дуже позитивно. Варто тільки захотіти, і вам виявляться по плечу будь-які досягнення! Втім, саме в цьому криється підступ, бо якщо захотіти не вийде, то спонукати себе на будь-яку справу сьогодні буде набагато складніше, аніж зазвичай. Ні вмовляння, ні обіцянки, ні навіть погрози сьогодні не здатні пробудити хоч якийсь ентузіазм. Так що якщо ви починаєте велику справу, спробуйте знайти в ньому реальний інтерес. Якщо вийде, успіх вам забезпечений!

ОВЕН

Нині зірки гороскопу радять Овнам присвятити час вирішенню проблем з близькими людьми – якщо, звичайно, такі проблеми є. Це виявиться дуже ефективним. Якщо зазвичай спроба розібратися закінчується банальною сваркою і масою взаємних образ, то в нині і Овни, і їхні близькі налаштовані на те, щоб спробувати зрозуміти один одного. Спробуйте завести розмову по душам – і ви здивуєтеся тому, що її підтримають і навіть більше того: охоче підуть вам назустріч.

ТЕЛЕЦЬ

Телець налаштований на боротьбу, однак боротися йому не буде з ким: навколишні без бою готові присудити йому перемогу! Більш того, вони із задоволенням підуть за Тельцем, досить  запропонувати який-небудь проект, що вимагає спільних зусиль. Взагалі, в будь-яких заходах з великою кількістю народу Телець буде відчувати себе «на коні», а в ролі організатора або миротворця йому просто не буде рівних!

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні доля Близнюків – допомагати оточуючим, особливо близьким. У вас може прокинутися бажання бути в курсі навіть найдрібніших подій в житті якоїсь людини, піклуватися про неї і опікати. Якщо ж ця людина має проблеми, Близнюки здатні терпляче вислухати, виконати роль психоаналітика і допомогти слушною порадою. Головне, щоб турбота не переросла в нав’язливість – для цього Близнюкам необхідно трохи стримувати свій альтруїстичний порив.

РАК

Сьогодні якщо у Рака намічається дискусія або навіть просто серйозна розмова, йому буде як ніколи легко прислухатися до думки іншої людини. Рак зуміє подивитися на ситуацію з точки зору опонента, і суперечка втратить сенс. День загострює дипломатичні здібності Рака, а заодно наділяє його мудрістю, розумінням і здатністю співпереживати. Це забезпечує йому успіх в переговорах і взагалі будь-яких справах, де потрібно вміти спілкуватися.

ЛЕВ

Сьогодні Лев зуміє задіяти свої можливості для того, щоб маніпулювати оточуючими! Це можуть бути як прямі методи тиску – такі як суперечка, наказ і т.д., так і таємні ниточки, за які Лев здатний поволі смикати, щоб отримати потрібний йому результат. Зрештою, Лев отримає те, чого він прагне, проте на це піде багато часу і сил.

ДІВА

Сьогодні – відмінний день для Дів! Їм не доведеться відчувати себе самотніми, навпаки, навколишні будуть буквально розривати їх на частини. Можливо, різні люди запросять їх провести вечір в своїй компанії, і Дівам доведеться вирішувати, хто для них цікавіший! Взагалі, Діви здатні отримати задоволення від будь-якого спілкування з людьми, навіть якщо це відбувається в процесі роботи. Особливо яскраво вони зможуть проявити свою індивідуальність, перебуваючи в групі, – така вже особливість в цього дня!

ТЕРЕЗИ

Нині Терези здатні залучити на свою сторону корисних і потрібних їй людей – якщо тільки вони всерйоз цього захочуть. День наділяє всіма можливостями для того, щоб завести прекрасні контакти в діловій сфері. Головне не сидіти, склавши руки. Терези повинні саміа вийти на потрібних людей і почати розмову, ну а вони обов’язково піддадуться їхній непереборній чарівності.

СКОРПІОН

Сьогодні оточуючим навряд чи варто робити наголос на логіку, якщо вони хочуть в чомусь переконати Скорпіона. Він схильний приймати рішення під впливом емоцій, а головним аргументом стане його інтуїція. Взагалі, в неділю Скорпіон налаштований скоріше на творчий, ніж на діловий, лад. Там, де треба проявити фантазію, йому не буде рівних, а серця людей він зможе читати, як відкриту книгу. Оточуючим навіть може здатися, що проникливий Скорпіон – справжній телепат.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцю слід бути обережнішим з людьми, які намагаються маніпулювати іншими. Взагалі, якщо є така можливість, зірки гороскопу радять Стрільцю провести день далеко від великого скупчення народу, можливо навіть за містом, в колі найближчих людей. Іноді усамітнитись дуже добре.

КОЗЕРІГ

Сьогодні навколишні будуть розраховувати на підтримку Козерогів, і вони цілком здатні їм її надати! День наділяє їх упевненістю в собі і харизмою лідера, тому Козерогам варто приготуватися до того, що люди будуть питати їх ради з будь-яких питань. І це правильно: їх поради будуть відрізнятися продуманістю, Козероги здатні ясно бачити суть речей, а тому зможуть легко обчислити слабкі місця будь-якого плану.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні на Водолія чекає багато зустрічей – і запланованих, і раптових – кожна з яких може виявитися не випадковою. Це стосується і романтичних знайомств, і ділових зв’язків. Особливо останніх: зірки гороскопу кажуть, що якісь сьогоднішні справи, слова або плани здатні вплинути на кар’єру, положення в суспільстві і грошовий дохід. Правда, цей вплив може бути не тільки зі знаком «плюс», а й «мінус», тому Водолію необхідно ретельно зважувати всі свої слова.

РИБИ

Нині в повсякденних справах Риби можуть діяти на автопілоті – настільки спритно у нього будуть виходити звичні справи! А ось на спілкування з людьми навпаки, піде чимало часу і сил. День загострює комунікаційні можливості Риб, змушуючи їх не просто спілкуватися, а шукати інформацію в розмовах, прислухатися до чуток, бути в курсі подій. Не виключено, що якийсь факт або слух дасть в руки козир, дозволивши цими подіями поволі керувати.

zakarpatpost.net