Яким буде рік Свині для чоловіків? Кому принесе успіх, любов та гроші?

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

Чоловік Овен

Гороскоп для чоловіків-Овнів в 2019 році майже такий, як і у жінок того ж знаку. Різниця лише в тому, що вони – чоловіки. Прогнози обіцяють надпривабливість і попит серед жінок. Фінансова незалежність настане також в цей період. У тих, у кого вже є робота і заробіток, прибуток зросте ще більше. Це саме час для зухвалих рішень.

Можна відкрити власну справу, можна вкластися в перспективні проекти, наприклад, купити нерухомість. Найголовніше – не забувати про сім’ю. Проблеми можуть виникнути з високою часткою ймовірності.

Те ж саме стосується і здоров’я. Якщо підійти до можливих проблем ґрунтовно, то неприємних наслідків не передбачається.

Сприятливі періоди. Овнів-чоловіків чекає цілком успішний період в житті. Це відмінний час, щоб заробити багато грошей, знайти більш привабливу роботу, відкрити власний бізнес. Ще раз варто нагадати про надмірну увагу представниць протилежної статі, що не може не радувати чоловіків.

Несприятливі періоди. Добре, що таких періодів намічається дуже мало. Правда, до них варто поставитися серйозно. Як було зазначено вище, проблеми в сімейному житті можуть виникнути. І якщо це станеться, то в другій половині року.

Чоловік – Телець

Представники цього знаку – терплячі й упевнені в собі чоловіки. Настільки, що часом їм стає лінь продовжувати робити щось, намічене раніше. Це не найкраща їх якість. Воно й не особливо проявляться в 2019 році.

Проблемою стануть відносини з близькими людьми. Для того щоб остаточно не зіпсувати їх, потрібно буде йти на компроміси частіше, ніж хотілося б. Рекомендується проаналізувати неприємні моменти минулого і можливі виходи із ситуацій.

Зі здоров’ям серйозних проблем не прогнозується. Але систему травлення потрібно берегти.

Сприятливі періоди. З фінансової точки зору, найкращим періодом стане друга половина літа. А для сімейних відносин і стосунків з близькими людьми сприятливою буде друга половина року, якщо в перші 5 місяців Ви все не зіпсуєте.

Несприятливі періоди. Перша половина року стане важкою для відносин з близькими людьми. Працювати і заробляти гроші стане важче в період з пізньої осені до кінця року.

Чоловік – Близнюк

Це час переоцінки цінностей. Трудоголіки можуть випробувати гостру потребу в домашньому теплі і затишку, а в запеклих мачо прокинуться батьківські інстинкти. Ті, хто завжди готовий був йти по головах заради досягнення цілей, раптом почнуть проявляти альтруїстичні якості. Такі різкі зміни в способі мислення можуть призвести до погіршення відносин із звичним колом спілкування. Як застерігає гороскоп, змінювати напрямок свого життя слід поступово. Якщо ви відразу закриєте двері до себе минулого, слідуючи емоційному пориву, то, швидше за все, такі зміни не будуть продуктивними і тривалими.

Сприятливі періоди. Січень і лютий сприятимуть всіляким починанням. Липень принесе масу позитивних емоцій, пов’язаних з друзями. У грудні чекайте подарунок від близьких.

Несприятливі періоди. Березень може стати травмонебезпечним. У кінці року можуть відбутися неприємні інциденти, пов’язані з держструктурами.

Чоловік – Рак

Чоловіки – Раки в 2019 році твердо встануть на ноги і знайдуть довгоочікувану стабільність. В роботі справи підуть вгору. Багато неодружених чоловіків нарешті  з’єднаються зі своїми обраницями узами шлюбу. Стійке положення в житті допоможе знайти душевний спокій, який ви будете поширювати на всіх оточуючих. Але вам необхідно хобі, в якому ви зможете вихлюпувати негативні емоції.

Чоловіки, яким вже пощастило стати батьками, зірки рекомендують проводити більше часу зі своїми дітьми. Робіть подарунки рідним і даруйте свою турботу, тоді вони відплатять вам підтримкою.

Сприятливі періоди. В травні можливі незаплановані відрядження, які будуть більше нагадувати подорож, ніж робочу поїздку. Неодружений чоловік в липні повинен бути уважний до нових знайомств, щоб не упустити ту саму. У листопаді готуйтеся до великого успіху і визнання на роботі завдяки вашому проекту.

Несприятливі періоди. У лютому, на початку березня можлива поломка автомобіля, яка потребуватиме фінансових вкладень. Восени постарайтеся не переохолоджуватися, бо є ризик виникнення «чоловічих» захворювань.

Чоловік – Лев

Рік Свині для Лева-чоловіка пройде відносно рівно. Спочатку Леви-чоловіки відчують якесь незадоволення, занепад сил, потім все налагодиться. Особливо відчутним позитив буде на службі. Можливість кар’єрного росту, підвищення заробітної плати, нові цікаві проекти. Власний бізнес також принесе плоди, правда, не відразу. У сімейних стосунках намічається холодок. Краще прийняти невдоволення другої половинки, змиритися з ним і спробувати власноруч змінити ситуацію на краще.

Сприятливі періоди. Друга половина року передбачається найбільш сприятливою для роботи, заробітку грошей, пожинання плодів власної праці. Це час відпусток і гарного відпочинку. В кінці року власний бізнес принесе довгоочікуваний прибуток.

Несприятливі періоди. Перша половина року буде пов’язана з постійними психологічними розладами. Стрес на роботі погіршить становище у сім’ї. Друга половина року буде потрібна для відновлення сил після важкої виконаної роботи в першій половині. Можливі проблеми з печінкою.

Чоловік – Діва

Для чоловіків рік виявиться дуже емоційним як позитивно, так і негативно. Прилив сил і життєвої енергії під впливом Меркурія розкриє всі сильні сторони чоловіка. Він відчує себе могутнім, непереможним.

Жовта Свиня дасть всім чоловікам шанс зануритися в романтичні відносини. Потрібно буде зуміти відрізнити справжні почуття від швидкоплинного потягу. Цей період – не найкращий час для образливого ставлення до близьких людей. Особливо потрібно берегти зв’язок з дружиною. Інакше можлива навіть зрада з її боку.

Сприятливі періоди. Весь рік, крім періоду з березня по червень, вважається більш-менш сприятливим. Відносини в родині налагодяться, як тільки чоловік перестане віддавати себе повністю роботі і грубо поводитися із членами сім’ї. Швидше за все, цей час настане ближче до осені.

Несприятливі періоди. Період з березня по червень є найбільш несприятливим. У цей час потрібно бути особливо стриманим. Відпочити не вдасться. Відпустку все одно зіпсує начальство.

Чоловік – Терези

Як рекомендує гороскоп, чоловік не повинен намагатися стрибнути вище голови. Бійтеся лестощів і нових знайомств. У 2019 році навколо вас будуть витися нещирі люди, ваше завдання своєчасно їх виводити на чисту воду. В цілому рік для чоловіків досить непоганий, зірки рекомендують довіряти тільки перевіреним роками людям, щоб уникнути конфліктних ситуацій і обману.

Намагайтеся менше сидіти за переглядом телевізора і не перекушувати на бігу, інакше через проблеми зі шлунком станете нервовим і дратівливим.

Зірки рекомендують приділяти більше часу родині. Вільні представники сильної статі, будьте гранично уважні у виборі другої половини, навчіться обмірковувати, перш ніж приймати рішення.

Сприятливі періоди. Зірки обіцяють, що увесь рік удача буде на вашому боці. Але не зазнавайтеся!

Несприятливі періоди. В сімейних відносинах очікуються неприємні моменти в другій половині року, але не тривалі, будьте більш уважні до другої половинки.

Скорпіон-чоловік

Можливі часті відрядження по роботі. Близьким людям, що знаходяться на відстані, може терміново знадобитися ваша присутність. Або ви просто відчуєте бажання вирушити в подорож. Так чи інакше, будете часто опинятися далеко від рідного дому. Це може сильно вдарити по взаємовідносинах з родиною. Ваша відсутність внесе холодок в стосунки з коханою жінкою. Також часті поїздки можуть негативно позначитися і на здоров’ї.

Сприятливі періоди. Часті подорожі принесуть масу позитивних емоцій. На початку осені надійдуть приємні звістки здалеку. У грудні на вас чекає період романтики і ніжності.

Несприятливі період. Середина року може принести розчарування, пов’язані з друзями. У листопаді будьте обережні на роботі – можливі серйозні помилки через неуважність.

Стрілець – чоловік

На початку року представники знаку повинні будуть зайняти вичікувальну позицію. Спонтанні рішення можуть нашкодити кар’єрі. Спостереження за конкурентами і аналіз ситуації допоможуть не помилитися з вибором правильного рішення.

2019 рік прекрасно підходить для того, щоб проявити себе. Пожинати плоди своєї важкої праці можна буде тільки в кінці року. Останні 2-3 місяці стануть найкращим періодом. У цей час прийде і надбавка до зарплати, і заробіток від власного бізнесу, налагодяться стосунки з колегами, друзями та коханими людьми. За здоров’ям доведеться стежити, особливо в кінці року.

 Сприятливі періоди. Сприятливим стане останній квартал року. В цей час окупитися весь труд, який був витрачений раніше для завоювання поваги, заробітку грошей і любові. У другій половині року настане час стабільності в сімейних відносинах. Крім того, період з листопада по грудень – відмінний час для заробітку. Найкращий час для відпусток – з кінця серпня по жовтень.

Несприятливі періоди. Перша половина року піднесе випробування у вигляді постійної зайнятості на роботі. При цьому не можна буде зробити жодного промаху. Недоброзичливці відразу це помітять, а начальство суворо покарає. Гроші на початку року прийдуть від торішніх проектів. Тому літній та осінній періоди найбільш несприятливі практично у всьому. Через постійний стрес на роботі і думки про заробіток стосунки з близькими можуть серйозно зіпсуватися.

Чоловік – Козеріг

Зазвичай сильний і непереможний чоловік-Козеріг в 2019 році навчиться, як вчасно потрібно стати розсудливим. Він захоче завести сім’ю і перестати кидати виклик всьому світу. Бізнесмени, власники своєї справи захочуть щось різко поміняти в своєму житті. Наприклад, вони можуть зайнятися благодійністю або кинути всі справи на тривалий час і поїхати геть від проблем. У першій половині року у сильної статі з’явиться бажання і шанс зайнятися ремонтом. Відмовлятися від цих справ не варто.  Зробіть все, що вирішили виконати – і почуття задоволення не покине Вас ще довго.

Сприятливі періоди. На початку року буде закладено основу для зростання в другій половині року. Виконання роботи і рутинних домашніх обов’язків виявиться настільки легким, що навіть принесе задоволення чоловікові. Цей несподіваний поворот може сколихнути почуття між чоловіком і дружиною і підняти відносини на новий рівень. Друга половина року підійде для отримання прибутку і подяк за прикладені  на початку року зусилля.

Несприятливі періоди. На початку року не варто брати тривалу відпустку і їхати за кордон. Весь рік необхідно буде стежити за своїм здоров’ям, особливо курцям. Куріння принесе багато клопоту. З обережністю виходіть на автомобільні дороги. Найбільше небезпека підстерігає водіїв транспортних засобів.

Чоловік – Водолій

Водолій-чоловік почне рік позитивно. Перші кілька місяців року чоловікам по плечу здійснити творчий прорив в декількох сферах. До кінця року варто уважніше ставитися до роботи, побоюватися помилок в розрахунках і не допускати конфліктів. У середині року на вас чекає затишшя і невеликі проблеми, але ви без труднощів все подолаєте. Ви здатні досягти непоганих результатів у підвищенні кваліфікації.

 Сприятливі періоди. Осінній і зимовий період дуже сприятливий для будь-яких починань. Зірки рекомендують поринути в роботу з головою.

Несприятливі періоди. Різні неприємності зіпсують настрій в перші місяці року і до середини весни. Очікуються проблеми на роботі. Також рік обіцяє невеликі проблеми в любовних відносинах в середині року. Приблизно в травні намічаються зміни.

Чоловік – Риби

Риби-чоловіки, які ще не обзавелися другою половиною, отримають шанс для укладення міцного союзу з дамою серця, з якою познайомляться в середині року.

Також Риби – чоловіки отримають можливість очолити якесь підприємство або просунутися службовими сходами. У них в підпорядкуванні з’являться працівники. З’явиться спонсор, який допоможе втілити в життя деякі задумки.

Для чоловіків цього знаку найкращою компанією для спілкування будуть друзі і родичі, тут вони себе почувають упевненими. А ось з незнайомими тримайтеся осторонь.

Ви будете страждати від мінливого настрою, самі не розуміючи причину своєї поведінки. Також можлива схильність до депресивних станів. Вам простіше нічого не робити і замкнутися, ніж вирішувати проблеми, що накопичилися.

У декого небажання планувати завтрашній день може призвести до скрутного становища.

Сприятливі періоди. Приємні сюрпризи, пов’язані з роботою, очікують в середині року. Для зміцнення сімейних уз зірки радять вирушити в подорож у кінці літнього періоду. В кінці року вільні чоловіки обзаведуться не тільки дружиною, але і дітьми.

Несприятливі періоди. Негативним періодом вважається зимовий час, стежте за своїм здоров’ям, щоб не було ускладнень. Не допускайте фізичних перевантажень.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net