Як ми в Ужгороді знайшли дощар вартість якого більше ніж 9 тисяч гривень

В Ужгороді нині зима трохи відступила. Потепліло, але протягом нинішнього-завтрашнього дня синоптики прогнозують дощі. Як же захистити себе від опадів, якщо ви ходите містом пішки?

Потрібен дощар!

Журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» вирушив на пошуки якісного гарного і, головне, модного дощара.

Ціни у столиці Закарпаття на таку продукцію дуже різні. Можна купити й за 150 гривень у дешевих магазинах. Але чи буде дощар якісним – це вже гарантувати ніхто не може.

Більшість дощарів продають по 450-650 гривень. Вони середньої якості, вибір великий. Є й за 1500-3 тисячі. На вигляд вони гарні, асортимент також широкий.

Утім ми знайшли дощар і за більше ніж 9 тисяч.

За таку ціну можна знайти справді хорошу продукцію як для чоловіків, так і для жінок.

Такий дощар виглядає надійно, ручка сильна, тканина якісна, зі швів не стирчать нитки, як на дешевих взірцях.

Цікаво, що в Європі люди часто купують дощар на один день, коли починається дощ і треба кудись вибігти. Після цього вони нерідко викидають товар у смітники. У нас же дощар повинен служити людині не те що кілька місяців, а кілька років. Їх ремонтують, замінюють спиці, ручки, зашивають тканину, якщо порвалася. І нерідко ремонт може коштувати дорожче, ніж купівля нового дощара.

У будь якому разі, це особистий вибір кожного, а газета «Неділя Закарпатські новини» бажає закарпатцям гарної погоди і щоб дощар служив довго й надійно.

zakarpatpost.net