Де найчастіше закарпатці знаходять роботу в області

Знайти роботу можна навіть не виходячи з дому. Достатньо купити газету і обрати те, що найбільш підходить. Абсолютно безкоштовно.

Традиційно на Закарпатті найбільша кількість вакансій – у газеті «Робота та навчання». Щотижня там друкуються тисячі оголошень про прийом на роботу та пошук працівників. Із часу виходу в світ першого номера вже десятки тисяч закарпатців працевлаштувалися і десятки тисяч роботодавців підібрали кваліфікований персонал.

Газета «Робота та навчання» є спеціалізованим виданням, яке допомагає своїм клієнтам підібрати фахівців різних спеціальностей, а тим, хто шукає роботу і хоче навчатися, влаштуватись на найбільш високо­оплачувані посади, отримати комфортні умови праці з подальшим кар’єрним зростанням.

Адже відомо, що кваліфікований і досвідчений персонал – запорука успіху будь-якого підприємства. Серед актуальних оголошень є пропозиції як із Закарпаття, інших областей України, так і з-за кордону. На сторінках видання містяться оголошення про пошук та пропозиції роботи.

Також газета «Робота та навчання» пропонує унікальні можливості для тих, кому потрібні працівники — редакція приймає оголошення та рекламу у провідні закарпатські газети: «Закарпатські оголошення», «Поради» і «Неділя Закарпатські новини». Адже це дуже зручно та вигідно! З питань розміщення реклами та оголошень звертайтеся:

м. Ужгород, пл. Корятовича, 2.

Телефони: 61-99-99, (050) 222-50-50, (067) 666-90-90

E-mail: zo@ogoloshennya.net

Завжди раді Вам допомогти!

zakarpatpost.net